Pagina's

zondag 4 juni 2017

2017 week 22: kamp

vooraf
Deze week staat in het teken van schoolkamp.
Voorheen gingen we in september (begin schooljaar) op kamp. Dat was wat lastig mbt een eventuele marathonvoorbereiding. Nu gaan we voor het eerst in mei/juni (einde schooljaar). Een stuk prettiger. Wat hardlopen betreft hooguit lastig in aanloop naar de Marquetteloop (1/2 marathon eind juni). Hoe dan ook een stuk minder vervelend dan in een marathonvoorbereiding.
Soms ren ik op kamp in Egmond weleens een kort rondje, maar vaak ook niet. Ik ga voor deze kampeditie in ieder geval niets plannen. Ik heb véééél te veel zin in het schoolkamp zelf! Ook al omdat Robin dit jaar in groep 8 zit en ook meegaat! Ben zo benieuwd hoe het gaat tussen ons!

maandag: schoolkamp
Op schoolkamp met m'n dochter!
Na een mooie eerste dag ging mijn voorkeur er op het moment dat ik er even tussenuit kon om een rondje te gaan rennen, toch uit naar uit om te gaan voetballen met de jongens van groep 8. En daarna was de kans verkeken: pyjamaparty!

dinsdag: schoolkamp
Na een dag fietsen, survivallen en zwemmen in Alkmaar, had ik m'n beweging wel weer gehad. Geen rondje rennen dus. En 's avonds, na het eten van de pannenkoeken, was er geen tijd meer: casino-avond!

woensdag: schoolkamp
En ook op dag drie van het schoolkamp werd er door "meester Johan" niet hardgelopen. Overdag was het vrij relaxed, oa met spelen op de kamplocatie. Toen had ik best even kunnen rennen, maar ik had het met de leerlingen en medebegeleiders veel te goed naar de zin. Einde middag trokken we naar Egmond aan Zee: met ruim 50 man uit eten in een plaatselijke pizzeria en daarna naar het strand. En terug op de boerderij was het tijd voor de bonte avond!

donderdag: schoolkamp
Ik speelde met het idee om 's avonds, thuis, nog even een rondje te gaan rennen, maar dan moet je niet om 18.30 uur in slaap vallen, hè! Whahaha!
Groepie acht!
vrijdag: bijkomdag
's Morgens lekker uitgeslapen, 's middags nog een tukkie gedaan en aan het einde van de middag was "meester Johan" weer de oude! Maar nog zonder zin om een rondje te gaan rennen.

zaterdag: niet fit
Vandaag wilde ik dan eindelijk weer een stukje lopen, maar ik voelde me verre van fit. Nog een extra rustdag dus maar.

zondag
Yes! Weer gelopen. Vanmorgen 12 km met Jacco. Het ging soepel, maar moeizaam. Kon goed merken dat ik een week heb geteerd op pannenkoeken, Chinees, pizza, patat, cola en bier. Dat in combinatie met vééél te weinig slaap is een dodelijke combinatie voor een hardloper. Maar goed, het ging. Komende week hopelijk weer opbouwen.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1778557162

weekoverzicht
Een week met heel weinig hardloopkilometers. Wel een super leuke week! Het was een speciale kampeditie, samen met dochter Robin. Man, man, man, wat was ik trots op haar (en op alle andere groep 8-ers)! Zij hebben er voor gezorgd dat ik het rennen geen seconde heb gemist!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten