Pagina's

zondag 6 maart 2016

2016 week 9

maandag: duurloopje
Vandaag voor de derde keer op rij gelopen.
En voor de derde keer was er een blauwe lucht en volop zon. Gelukkig maar, want zonder die zon is het nog behoorlijk fris!
Na de 14 km van zaterdag en de 17 van gisteren, vandaag tot 11 km gekomen. In 3 dagen een marathon dus.
Qua tempo ging het uitstekend: gemiddeld 4'33" per km. Het ritme komt weer terug.
De route liep deels over de klompenpaden en deels over de Grebbelinie. Heel leuk.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1068363684

dinsdag: rustdag
Na 3 prachtige, zonnige dagen, is het vandaag een grijze en regenachtige dag.
Vervelend? Nee hoor, een mooie dag om lekker in het huisje een (goed) boek te lezen.
En wordt er nog gerend? Nee, ook dat niet. Vandaag is een heerlijke chill-dag!


woensdag: rustdag
Net als gisteren geen al te best weer. Grauw en regenachtig. Vanmorgen wel gewandeld, maar 's middags geen zin meer om de deur uit te gaan.
Met de kinderen gezwommen en nu lekker in het huisje boekje lezen bij de open haard.
Ik was wel van plan om te gaan rennen, maar gaf toe aan het geen zin hebben. Tja ... daar is het vakantie voor, hè!

donderdag: duurloopje
's Morgens hadden we heerlijk gewandeld bij de Leersumse plassen. Hier was het zo mooi, dat ik er 's middags weer naartoe ben gegaan om er een rondje te rennen.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1071562064

vrijdag: rustdag
Weer thuis! Niet lopen.

zaterdag: duurloopje
Na gisteren alweer rustdag 3 van deze week te hebben gehad, wilde ik vandaag wel weer even een stukje rennen. Gewoon weer één van de oude vertrouwde rondjes gelopen. https://connect.garmin.com/modern/activity/1073337294

zondag: lange duurloop
Geen Twiskemolenloop vandaag. Doordat ik vorige week ziek was en deze week wel weer had gelopen, maar niet echt had getraind, had ik er geen goed gevoel over. Achteraf was ik daar blij mee, omdat ik me vandaag na een slechte nacht niet super voelde. Wel oké genoeg voor een duurloopje, dat dan weer wel.
Vanmorgen met Jacco en Rowdy het inmiddels standaard off road zondagochtend rondje gelopen in de duinen. Met de benen, de vorm en de conditie zat het wel goed. Wel merkte ik dat ik een slechte nacht achter de rug had: na 16 km werd ik wat misselijk. Het rondje daarom iets ingekort. Jacco niet hoor, die is rennend naar de duiningang bij de Patatoloog gegaan en ging na afloop ook weer rennend naar huis. Daarom kwam hij tot bijna 30 km en bleef de teller bij mij steken op 18.
En zoals altijd had Jacco weer prachtige Cruijfferiaanse oneliners. Naast "je kunt een LSD niet langzaam genoeg lopen" en "je wint de marathon van Amsterdam niet in maart" kwam daar nu de volgende bij: "door dit zware parcours met heuveltje op en af en het mulle zand, is in oktober de vlakke marathon op asfalt een eitje!" Nou, aan dat laatste houden we ons maar vast, hè!
https://connect.garmin.com/modern/activity/1074602213

Geen opmerkingen:

Een reactie posten