Pagina's

dinsdag 4 september 2018

2018 week 36 #weernaarschool

vooraf
Oké, het gewone leven dus weer. José is al aan het werk en vanaf deze week gaan Robin, Kane en ik weer naar school. Dat betekent dat alle andere activiteiten (paardrijden, lopen met hond Luna, voetballen, hardlopen, fietsen, etc.) 's avonds, op vrije dagen en in de weekeinden plaats gaan vinden. Ik heb wel weer zin in dit leventje van regelmaat!

maandag 3/9: duurloopje
Na het feestje van Martin gisteren, had ik er vandaag een hard hoofd in. Maar ik kon vanmorgen goed m'n bed uit komen, had op school nergens last van en kon zowaar vanavond een prima rondje rennen.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2985809109

dinsdag 4/9: intervaltraining duurloopje
Ik kwam met lichte hoofdpijn uit school. 's Avonds was het nog niet verdwenen. Daarom viel trainen af. Ik besloot toch even te gaan rennen: ik hoopte dat een kort en rustig rondje zou kunnen helpen. Na een half uurtje rennen, kwam ik zonder hoofdpijn thuis. Wat een heilzame sport, hè!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2988423415

woensdag 5/9: Warming Uploop fietsen
Vandaag is m'n eerste vrije woensdag van het schooljaar. De dag stond vooral in het teken van ... regen. En de hoofdpijn die toch weer was teruggekeerd. José werkte tot 13.00u thuis en dus konden we samen (in haar pauze) even met Luna wandelen. Frisse lucht kon ik met zo'n vol hoofd goed gebruiken. Uiteraard werd het vandaag weer geen Warming Uploop. Als het zo doorgaat, mis ik ze alle 4. 's Avonds was het droog en was de hoofdpijn gelukkig zo goed als verdwenen. Een dagje vrij heeft zo z'n voordelen, hè. Kon ik toch even een rondje op de mtb gaan rijden. En ik heb wonderbaarlijk lekker gereden: had ik vanmorgen echt niet verwacht! Op de terugweg voor het eerst weer met fietsverlichting aan gereden.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2991172267

donderdag 6/9: duurloopje fietsen
Na een regenachtige dag, kon er vanavond zowaar gefietst worden. Met Sjoerd op de mtb een leuk rondje kriskras door de buurt gereden. De smalle paadjes opgezocht met af en toe wat grindpaden. Zoals de Duinweg tussen de duinen en de Heemskerkse tuinderijen in. En het pad vanaf de Noordermaatweg terug richting de Alkmaarseweg. Leuk, hoor.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2993713628

vrijdag 7/9: fietsen rust
Vandaag geen zin om te sporten: lekker film kijken met José!

zaterdag 8/9: duurloopje
Met Frank een offroad rondje door de duinen gelopen op ons mtb-parcours. 's Avonds heb ik voor volgende week een nachtje in Grimbiémont in België geboekt. Daar willen we 2 dagen fietsen. We kunnen bijvoorbeeld vanuit Grimbiémont naar Houffalize fietsen, de Saint Roche op. Dan terug naar het noorden. De Wanne, Stockeu, Rossier en Redoute op. Uiteindelijk gaan Marcel, Mark, Marco, Frank en ik. Zin in!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2997716454

zondag 9/9: fietsen
Om 8.30u ging ik met Frank, Marco en Marcel op de racefiets op pad. Richting Hoorn, Purmerend en weer terug. Een prima rondje. Op 3 km voor e brug, probeerde ik te demarreren. Dat probeer ik wel vaker, maar Marco heeft het altijd in de gaten en pareert me dan. Deze keer had ik een klein gaatje, toen ik omkeek. Ik zag dat Marco en Marcel naar elkaar keken: "wie rijdt het gaatje dicht?" Daarom besloot ik om vol door te gaan. Het gaatje werd groter. Ik kon het tempo vasthouden tot op de brug en dus kwamen de mannen niet er niet meer bij. Marcel zei even later: "Pfff, kon ik met ruim 50 km/u achter die gozer aan!"
https://connect.garmin.com/modern/activity/3000042044

Geen opmerkingen:

Een reactie posten