Pagina's

zondag 23 oktober 2016

2016 week 42: rustweek na de marathon

Herfstvakantie! 

Dat komt natuurlijk heel goed uit, na de marathon
Heb ik een hele week om bij te komen en na te genieten!
Met recht een RUSTWEEK.


maandag: rustdag
Wat heb ik een onrustige nacht achter de rug. Ik kon niet in slaap komen. Natuurlijk door de marathon, maar ook voelde ik me grieperig. Gelukkig nu en niet gisteren!
Vandaag, de dag na mijn succesvolle marathon, had ik spierpijn! Gisteren tijdens de laatste 10 km deden m'n bovenbenen al pijn en nu helemaal! En dus ben ik met Kane lekker wezen zwemmen bij de Waterakkers, met neef Lars. Toen de jongens aan het spelen waren, kon ik mooi even een half uurtje in het hete kruidenbad!
En 's middags met Kane en Lars naar het voetbalveld. Kane en Lars om te trainen, ik om trainen te geven. We gingen Met de auto!! Het veld ligt op 1,5 km van huis! Tijdens de training heb ik slechts toegekeken hoe de jongens een partijtje speelden.

dinsdag: rustdag
Vandaag al veel minder spierpijn in de bovenbenen dan gisteren. Nog wel verkouden.

woensdag: rustdag
Nog steeds verkouden. Wat benen betreft voel ik me weer fitter worden. Geen spierpijn meer. Gelukkig heb ik geen last van knieën, kuiten en/of achillespezen gekregen!

donderdag: rustdag
Vanmorgen met Kane gefietst: lekker een uurtje op de mtb onverhard door de duinen.

vrijdag: loopje
Ha, ik heb vandaag gelopen! Heel rustig en kort. Ik was vooral benieuwd naar de staat van de benen. Ik voelde m'n bovenbenen nog wel, hoor. En ook m'n hamstrings. Het was typisch het gevoel van: "o, o, wat heb ik van de week veel en hard gelopen, zeg!" Gelukkig totaal geen last van knieën, kuiten en/of achillespezen!
https://connect.garmin.com/modern/activity/1414074480

zaterdag: rustdag
Vandaag stond in het teken van het voetballen van Kane en een gezellig avondje "bieren". Het team van Kane voetbalde prima, maar verloor toch. Ik miste wat felheid bij "onze" mannen. Jammer.
In onze Project2uur59-app las ik berichten als: "vanaf maandag ga ik weer wat serieuzer doen. Deze week staat in het teken van lekker nagenieten en niet letten op wat ik eet en drink." En dat geldt voor mij ook. En dus at ik van de door dochter Robin gemaakte brownie en dronk ik bier met buurman Marco. :-)


zondag: duurloopje
Vanmorgen vroeg uit de veren: om 9.00u moest er gelopen worden! Met de Project2uur59 groep en de groep van Martin van Noort. We hebben een heerlijk rondje gelopen. Nog steeds was ik niet geheel fris, maar ... nou en! De weersomstandigheden (en het uitzicht vanaf et strandduin over de duinen) waren prachtig. En omdat we met 2 groepjes liepen, liepen we met aardig wat mensen. En zo werd het een heus kletsrondje. Leuk!
En na afloop thuis nog een flink stuk overgebleven brownie naar binnen gewerkt! Leve de vakantie! Leve de vrijheid!
https://connect.garmin.com/modern/activity/1416548659

Geen opmerkingen:

Een reactie posten