Pagina's

woensdag 3 juli 2013

Tour de Johan

Morgen m'n laatste werkdag en daarna ... zomervakantie! Dat betekent: uitstapjes maken, naar Frankrijk, spelen met de kinderen (hopelijk aan het strand). En dat alles heerlijk in een relaxte modus. Uiteraard wordt er ook gesport. Het idee was lopen, lopen en lopen. Nu wordt het wisselend fietsen en lopen. Na afgelopen zondag heb ik toch wel weer meer zin in het fietsen gekregen. En helemaal nu de Tour de France is begonnen. Ik ben eigenlijk heel blij dat ik aan twee sporten doe. Gaat het één niet, dan heb ik altijd het andere nog.

De marathon van Amsterdam heb ik inmiddels helemaal uit m'n hoofd gezet. Deze zomervakantie ga ik sporten zonder "echte" doelen voor ogen. Geen schema, lekker lopen/fietsen wanneer ik zin heb. Mijzelf kennende gaat het dan vanzelf wel weer knagen, in positieve zin, om het "echte" werk weer op te pikken. De doelen zijn voorlopig dus: genieten en vervolgens fit genoeg worden om in het najaar weer PR-en na te jagen op de afstanden 10 km t/m halve marathon.

Na afgelopen zondag waren reacties van de achillespezen uitgebleven, wel zo prettig natuurlijk. Ze voelen nog steeds wel wat "zeurderig" aan, maar het lijkt de goede kant op te gaan.
Morgenavond waarschijnlijk een rondje fietsen! Het weer wordt uitnodigend genoeg om er op uit te gaan. Alleen  ... wordt het de racefiets of de mountainbike. Hè, altijd weer die keuzes moeten maken ... 
Inmiddels 8 jaar geleden, maar nog steeds leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten