Pagina's

zondag 12 april 2015

Egmond

vrijdag:
Woensdag was ik toch wel wat geschrokken van m'n knie. Donderdag en vrijdag kon ik niet gewoon lopen. En dus was ik nieuwsgierig of ik er tijdens het fietsen last van zou hebben. Ik besloot om na het avondeten een rondje Egmond te gaan rijden. Het rondje dat ik ongeveer al 23847 keer heb gereden. Heen door de duinen, terug door de polder via Heiloo en Egmond.
Het ging prima: de knie totaal niet gevoeld. Ik reed echt lekker. Dat kon bijna niet anders, de omstandigheden waren ideaal: zon, nauwelijks wind, heerlijke temperatuur.
De cijfertjes: 54,1 km 28,7 km/u 1:52:47
http://home.trainingpeaks.com/athlete/workout/B36OFRAFYCAEKQZYE5AFMFLJNE

zondag:
Het zelfde rondje als vrijdag gereden, maar dan contra. Ik reed met Marco en daar was ik héél blij om. Wat wat was het beuken in de wind, zeg! En Marco reed weer lekker sterk. Kop over kop. De kop overnemen met goede benen, bijna verzuren, afgeven en tot rust komen. En dat kilometers lang! Ook hadden we nog de mazzel dat we konden aanhaken bij een wielrenner. Hij probeerde ons er overduidelijk vanaf te rijden door steeds sneller te gaan. Uiteindelijk moest ik lossen. Toen hij dit zag, minderde hij ook vaart. We konden bijna weer aansluiten. Bijna ...
Marco kon aanpikken. Ik liet een gaatje van twéé metertjes vallen. Het werden er 3, het werden er 4, het werden er ... nou ja ... ik kreeg het niet meer voor elkaar, haha! Co hield in en we reden samen verder in ons eigen tempo. Mááár ... eenmaal terug in Wijk aan Zee, haalden we de wielrenner plots in! Die had zich kennelijk dus flink opgeblazen.
Kortom: het was een lekker ontspannen ritje!
De cijfertjes: 53,0 km 27,9 km/u 1:53:44
http://home.trainingpeaks.com/athlete/workout/MHTWIKRPHS67UO67SNJRY23IGQ
http://joartrent.blogspot.nl/2013/07/tijdrit.html
En zo heb ik een prima fietsweek achter de rug!

Weekopbrengst week 15
- fietsen: 207,0 km in 4x (51,8 km p.x)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten