Pagina's

maandag 30 december 2019

2020 week 01 #2020

vooraf
Van 2019 naar 2020: laatste dagen van het jaar en eerste dagen van het jaar. Ik wil lekker elke dag sporten. In december is me dat op 2 dagen na gelukt en dat beviel goed. Lekker het rennen en fietsen afwisselen. #dailybikeorrunactivity.

maandag 30/12: minutenloopje
Laatste keer rennen in 2019. Minutenloopje: 8*3' (p=1' wandelen). Tempo was 3'56"/km gemiddeld. Ging niet super gemakkelijk, maar ben ook niet ontevreden. 's Avonds met de Beverbikers het (fiets)jaar 'evalueren' bij Marcel. Getver, wéér bier (winter bokbier), haha!

dinsdag 31/12: fietsen (mtb weg)
Gisteravond was zóóó gezellig bij Marcel. Gelukkig kon ik vandaag uitslapen. Er moest vandaag nog wel even gefietst worden, maar dat kon ook om 14.00u. Dat vond niemand erg. We reden met hetzelfde groepje als waarmee we gisteravond bij Marcel zaten, dus het niet-geheel-fit-zijn-probleem was bij iedereen even groot, haha! En wat werd het een prachtig rondje! Heerlijk in de winterzon gereden.

woensdag 1/1: fietsen (mtb weg)
Hééérlijk rondje met Marco gereden. Het was bewolkt, mistig en fris: precies dat wat we op Nieuwjaarsdag nodig hadden! Inmiddels een traditie om met Co op 1 januari even een rondje te fietsen.

donderdag 2/1: baantraining
Na een ochtend en middag klussen bij Sjoerd, vanavond de 1e baantraining van 2020.
Programma: 10*400 (p200 w/dr). Tijden: 87, 85, 83, 83, 82, 82, 81, 82, 82, 83. Ging prima en hard zat. Met Jeroen, Rowdy en Gijs. Dave was er ook, maar hij liep een ander programma, ivm de marathon van Rotterdam die hij gaat lopen in april.

vrijdag 3/1: fietsen duurloopje
Vanmorgen merkte ik tijdens het opstaan goed dat we gisteravond aardig hebben doorgelopen op de baan: lichte spierpijn. Maar geen reactie wat de achillespees betreft, dat is goed nieuws. En omdat het vandaag snertweer was en ik daarom geen zin had om te gaan fietsen, wilde en kon ik even een stukje rennen. Een relaxt duurloopje van ruim 8 km in 4'43'/km. Nnaar voren kijken, rechtop, minder zwaaien met de armen en geluidloos lopen. En ... 170 bpm.

zaterdag 4/1: tempoloop fietsen (mtb weg)
Omdat ik gisteren en eergisteren al heb gerend, vandaag weer een rondje fietsen. Met Co, heen en terug door de duinen, op de mtb. "Rustiger dan easy" gereden: 43,7 km in 26,9 km/u. Ik kon ook niet harder, ivm volle benen. Het was bewolkt en er stond een verraderlijk windje. Maar dat laatste lijkt altijd het geval, als je met wat volle benen rondrijdt, haha!

zondag 5/1: fietsen (mtb weg)
Na vandaag zit de Kerstvakantie er weer op. Vanmorgen nog één keer niet vroeg opstaan: geen bosrondje dus. Later op de dag een rondje op de mtb op de weg gereden, met Co (56,9 km in 28,6 km/u). Ook lekker. Het was wel werken, hoor. Net als gisteren stond er een gemeen windje. Maar ik had (veel) betere benen en dan is het allemaal niet zo'n punt, hè.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten