Pagina's

dinsdag 13 augustus 2013

Feel the flow

Wel gelopen, maar niet op de baan.

In zo'n vakantieperiode lopen de dagen toch geregeld anders dan voorgenomen. Niet erg!
Vanmorgen ben ik naar school gegaan. Ik had met m'n groep 8 collega's (of beter: m'n groep 8 maatjes) afgesproken om wat voorbereidingen te treffen op het komende schooljaar, dat maandag weer van start gaat.

Om 12.30 uur moest ik thuis zijn, omdat er een monteur van Ziggo langs zou komen om een internetprobleem te verhelpen. Hij zou tussen 12.30 en 17.00 uur komen en kon niet van te voren bellen. Ik probeer dan van een nadeel een voordeel te maken (heb ik van een naamgenoot van me) en ging koken. Voor vanavond alvast een bloemkoolschotel voor in de oven geprepareerd (hoefde vervolgens alleen nog maar een half uurtje de oven in) en voor morgenavond een pastasaus.
Vervolgens heb ik Kane aangemeld bij voetbalvereniging De Kennemers om eens kennis te maken. Volgende week woensdag kan hij komen trainen. Ik werd er helemaal enthousiast van!
Om 15.00 uur kwam mijn moeder langs. Maar ... om 16.00 uur moest ik in Castricum zijn, om de kinderen bij mijn schoonouders op te halen.
Eenmaal weer thuis ging mijn moeder met de kinderen spelletjes spelen en kon ik het eten afmaken. Toen het 17.30 uur was, kwam José thuis en konden we eten. Natuurlijk at mijn moeder mee. Dat had tot gevolg dat we na het eten aan de koffie gingen en onze vakantiefoto's lieten zien. En ... nu komen we bij het punt ... ik redde het niet meer om, zoals ik me had voorgenomen, bij Dem op de baan te gaan trainen.

Toen mijn moeder om 20.30 wegging, kleedde ik me om, om toch nog een rondje te kunnen lopen. Het werd (wéér) een heerlijk rondje. Ik kom weer helemaal in de juiste flow terecht!
Ik liep 11,5 km in 50' (13,7 km/u). Het werd een soort tempo(duur)loop. Ik vind dat zóóó lekker om te doen! En wat de baan betreft: donderdag een nieuwe kans!

En nu ... lekker aan een wijntje, omdat ik nog steeds vakantie heb! Proost!



"Feel the FLOW"









1 opmerking:

  1. Miste je al op de baan. Maar toppie dat je weer in de runningflow komt...

    BeantwoordenVerwijderen