Pagina's

donderdag 13 november 2014

2014 week 46

maandag 10/11
Rust.

dinsdag 11/11
Fietsen in de garage. Zie: fit

woensdag 12/11
Rust.

donderdag 13/11
Gelopen. Heerlijk ontspannen en zonder last kunnen lopen. Lekker soepel en zonder te letten op tijd, afstand, snelheid. Zo was m'n gem. ♥ slechts 115. Maar goed, het zijn zaken die nu volstrekt onbelangrijk zijn.
Weer thuis, voel ik m'n been wel wat. Een gevoel van: "ja ja, dat was het vervelende plekje dat me inmiddels alweer een aantal weken bezig houdt".

vrijdag 14/11
Rust. En dat was ook wel nodig voor m'n been.

zaterdag 15/11
Fietsen in de garage, op de Tacx: 1-2-3-4-5-8' (p=1'). Ging lekker. Zeker tijdens de 5' en 8'. Toen zelfs ná het opvoeren van de weerstand nogmaals de weerstand op kunnen voeren. En dan voel ik me altijd heerlijk sterk. En zóóó gééén last van wat-dan-ook!

zondag 16/11
Rondje lopen. Dinsdag gelopen, zonder last. De 2 dag erna m'n been wel weer gevoeld. Gisteren voelde m'n been goed aan. Vandaag kon ik het dus wel weer proberen.
Ik heb slechts 3,6 km gelopen en na iedere minuut een minuut pauze met wandelen, dribbelen, wandelen. De 'renminuten' niet op tempo gelopen, maar op duurloopniveau. Want ik wil eerst weer kunnen lopen zonder 'na-last'. Ben dus benieuwd hoe m'n been morgen aanvoelt.
Het rennen ging in ieder geval soepel en ontspannen.
zondag: zoek Nederland

2 opmerkingen:

  1. Zaterdag een rondje fietsen! Ik zag je gaan, maar er zat weinig gang in!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van al dat snelle gedoe raak ik toch alleen maar geblesseerd, haha!

      Verwijderen