Pagina's

dinsdag 10 september 2013

Gek!

Na anderhalve week weer op de baan getraind. De groep was heel klein: nog geen 10 lopers. Dat was ook niet zo gek, met de regen en wind van vanavond. Alleen "idioten" en "dorpsgekken" gaan er dan op uit.

We liepen 5*1200m (p=400m). Het werd een soort interval binnen een interval, want aan de ene kant van de baan hadden we regen en wind in de rug en aan de andere kant van de baan hadden we regen en wind tegen. Ik had moeite om de rondes binnen de 90" te lopen. De eerste 1200m ging in 4'32". De tweede in 4'30"en de derde in 4'28". Gemiddeld 4'30" dus, wat precies 90" per rondje betekende, oftewel 3'45" per km. De vierde 1200m kon ik in 4'26" lopen, maar aan het einde voelde ik een steek in m'n rechterknie. Daarom besloot ik de vijfde 1200m rustiger aan te doen: 5'00".
Ik was inmiddels drijfnat, hééélemaal doorweekt.

Marco, Frank en Erik hadden het helemaal getroffen. Zij liepen 1km, 2km, 3km, 2km, 1km en waren net met de 3km bezig. Oftewel: ze moesten dus nog een stuk!

Hopelijk heb ik morgen geen last meer van die knie, want als het even kan wil ik de 4e Warming Uploop in Assendelft lopen. Maar niet als het morgen wéér zo regent en stormt, hoor!

4 opmerkingen:

  1. wat een hondenweer! Ik kwam echt niet vooruit. Dat je rondjes 90 liep met deze storm is keigoed hoor...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, dank je. Tijdens de 4e werd ik bijna van de baan geblazen!
    Ik moet "stiekem" bekennen dat ik het (zeker achteraf) toch ook wel weer wat vind hebben, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. achteraf was het heerlijk, vooral de douche, haha.
    Knie toch iets te veel belast?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wrs tijdens schoolkamp te fanatiek meegedaan met voetballen.

    BeantwoordenVerwijderen