Pagina's

zaterdag 5 oktober 2013

Jo Art fietst



Wellicht "moet" ik m'n blog maar een tijdje veranderen in   Jo Art fietst.
Al is het maar voor m'n gemoedstoestand! 
Afgelopen dinsdag heb ik een rondje door de duinen gefietst: 35 km in 5 kwartier. Alleen op de verharde weg gereden. Een rustig, kort rondje dus. Weer even het goede gevoel krijgen.

Vandaag heb ik héél even m'n hardloopschoenen aangehad om te "testen" hoe het er voorstaat met m'n linkerkuit. Want wat de blessure lastig maakt: ik ben geen topsporter die meteen een MRI scan kan laten maken. Ik weet dus niet hoe wat/hoe de schade binnen in de kuit is.
Wel weet ik dat ik aan het einde van de straat moest stoppen en terug naar huis ging. In de wetenschap dat hardlopen er nog niet in zit. De schoenen maar gauw weer uitgetrokken dus!

Morgen maar weer een rondje fietsen. Door de duinen, over de onverharde paden, met Marco en Jacco. Eindelijk weer eens een keer fietsen met maatje Marco. En wat Jacco betreft: géén koppelloop met hem dit jaar, maar fietsen is wellicht een mooi alternatief! En voor mij toch een stukje actief herstellen.
Ben benieuwd, want ik heb al 11 maanden (bijna een jaar dus) niet meer off road gereden!
Bijzonder detail is dat onze route deels dezelfde is als het parcours van de Wijckloop die ik eigenlijk zou gaan lopen.

Update:
Vandaag (zondag) toch de Wijckloop gedaan. Maar dan op de fiets. Jacco en ik reden met het groepje van Marco en Robin mee.
En wie zagen we in het bos flink trainen voor de marathon van Amsterdam? Marco en Erik. Zag er goed uit: ze waren met een "steady" lange duurloop bezig en konden nog praten en lachen!

4 opmerkingen:

  1. geniet van het fietsen, mooie omgeving zo te zien...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, was leuk om jullie even te zien vanochtend in de duinen. We waren net begonnen hoor, dus nog helemaal fris (hoewel het 2,5 uur later ook niet tegen viel, haha). Mooi dat je even een uitlaatklep hebt voor het niet-lopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En kon Jacco je nog een beetje bijbenen :-) ?

    BeantwoordenVerwijderen