Pagina's

donderdag 24 oktober 2013

Wegstrepen

Eind september schreef ik in het stukje Gifbeker het volgende:
De eerste wedstrijd waar ik me dan wellicht weer op kan richten zal deze zijn:
10 november: Twiskemolenloop: 10 km.
Nu, bijna een maand verder, ben ik bang dat ik (ook) dit niet ga halen.
In het meest gunstige geval zal ik volgende week voorzichtig wat loopmeters kunnen maken. Twee weken later meteen een wedstrijd lopen, lijkt dan gekkenwerk (even los van of het wel verstandig is).
De week erop, op 17 november, is de ZevenheuvelenloopRon en ik hebben ons ingeschreven voor de 15 km. En, om eerlijk te zijn, denk ik dat óók deze wedstrijd te vroeg komt. Ook al omdat het om 15 km gaat.
En zo heb ik sinds de  Marquetteloop: (halve marathon op 16 juni) alle wedstrijden die ik daarna van plan was te gaan lopen, weg moeten strepen.
Wat het wegstrepen betreft, is er één duidelijk verschil tussen nu en een maand terug. Ik heb het geaccepteerd! Neemt niet weg dat ik weer van lopen droom, en dus ook van het deelnemen aan wedstrijden. Want óóit zal het weer!!

Ik heb voor ná de Zevenheuvelenloop nog een aantal wedstrijden in m'n agenda staan:
24 nov: Lycurgusrun10 km
1 dec: Strand- en Duinloop 15 km
8 dec: Twiskemolenloop  10 km
15 dec: Lycurgusrun10 km

Ik hoop er toch nog wel eentje te kunnen lopen. M'n gevoel zegt dat ik de Twiskemolenloop op 8 december zou moeten kunnen halen. Als ik vanaf begin november weer zou kunnen lopen, moet het haalbaar zijn om in december weer een 'normale' 10 km van onder de 40 minuten te kunnen lopen. Het lijkt nog ver weg, maar toch.
Morgen eerst weer naar Menno.
't Begint bij kleine stapjes.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten