Pagina's

woensdag 17 december 2014

2014 week 51

5*5'(p=2')
wo 17/12
In plaats van gisteravond rondjes lopen op het gras van Dem, in de duinen gelopen. Met de auto naar duiningang Geversduin, om daar de oude route 22 te lopen (met een kleine omweg).
Evenals de vorige keer was onderweg naar het bos het plekje wat zeurend aanwezig. Tijdens het lopen gelukkig nauwelijks. En nu, een uur later, nog steeds niet. Gek genoeg voel ik nu minder dan vóór het lopen. Hoewel ik tevreden ben dat ik weer wat kan lopen, zint het me toch niet dat het 'zeurende gevoel' nog steeds niet helemáál wegtrekt. Voorlopig kan ik dus niet veel meer aan dan 2 à 3x in de week een minutenloopje. Het zij zo.
Wat vanmorgen betreft: ik was van plan om 6*4' met telkens 2' pauze te houden. Het werd 5*5'(p=2'). Maakt niet zo veel uit, het is ongeveer hetzelfde aantal hardloopminuten (25 om 24). Ik deed het, omdat ik het met het frisse windje wel een prettig idee vond om iets minder pauzes te hebben. Ik ben ook zo'n koukleum, haha!

vr 19/12
Minutenloopje op het strand: 8*2'(p=1') T=16'. Het strand lag er fantastisch bij: lekker vlak en hard: de ideale ondergrond voor mij op dit moment. Ik zou eigenlijk morgen pas gaan, maar bedacht dat ik morgen helemaal geen tijd heb om te sporten. 's Morgens ga ik Jacco helpen met verhuizen, 's middags gaan we bowlen met aansluitend een etentje. Vandaag dus maar gelopen. En waarom ook niet? De benen voelden goed genoeg. Wel rekening gehouden met het feit dat ik er nu slechts 1 rustdag op had zitten.  Ipv 6*5' nu 8*2' gelopen. Lekker soepel en ontspannen. Bijkomend voordeel is dat ik hierdoor zondag wellicht ook even kan lopen.

zo 21/12
Minutenloopje in de duinen: 2*10'(p=3') T=20'. Weer soepel en ontspannen kunnen lopen. De 2*10' gaven me het idee dat ik wat meer met een duurloop-achtige training bezig was. Ook wel weer leuk. Evenals de vorige keren "het" plekje licht op de achtergrond gevoeld (schaal 1:10), zonder dat het vervelender wordt.

totaal
Lopen: 61' 'kwaliteit'minuten (20' p.x) [vorige wk 45' in 2x (=22' p.x)].
Eindelijk weer eens een keer 3x in 1 week kunnen lopen.
Fietsen 0 km

Geen opmerkingen:

Een reactie posten