Pagina's

maandag 11 februari 2019

2019 week 07 #Dem

vooraf
Ik heb me tóch weer aangemeld bij Dem. Alleen al, omdat ik de afgelopen weken merkte hoe leuk het was om gezamenlijk te lopen. Net als fietsen met de Beverbikers veel leuker is om alleen te doen. Op dinsdag- en donderdagavond ga ik weer lekker met de mannen van Project2uur59 trainen onder begeleiding van trainer Bert.

maandag 11/2: rust
Vandaag had ik, na 2 dagen rennen, behoefte aan rust.

dinsdag 12/2: baantraining
Op de fiets naar de baan, het programma van trainer Bert afgewerkt en op de fiets naar huis. Bert toverde 8*600m (p=400m) uit de hoge hoed. Telkens 400m in 10k tempo en 200m versnellen. En dat ging prima. Ik liep ze met Gijs, een sterke loper. Ik moest flink mijn best doen om hem bij te houden en moest af en toe zelfs een gaatje laten.
De 600-tjes gingen in 2.07, 2.00, 2.00, 2.01, 2.01, 2.00, 1.59, 1.56. Een mooie opbouw.  Ik heb er echt weer van genoten! Zonder Gijs zou ik hoogstwaarschijnlijk langzamer hebben gelopen.

woensdag 13/2: rust
Na de baantraining van gisteren, voelde m'n linker achillespees niet helemaal fris aan. In fietsen had ik niet zo veel zin. Rust dan maar. Morgenavond kan ik niet op de baan trainen: José heeft cursus. Voor de achillespees misschien ook wel even goed.

donderdag 14/2: fietsen
Vanmiddag uit school een heerlijk rondje op de racefiets gereden. In het zonnetje en er stond nauwelijks wind!

vrijdag 15/2: duurloopje
Een heerlijk klets (d)uurloopje met Dave. In het zonnetje. Net als gisteren leek het wel lente! De achillespees heb ik nog wel wat gevoeld.

zaterdag 16/2: fietsen
Start voorjaarsvakantie. Rondje op de racefiets met Co. Wéér met prachtig mooi weer! A blue sky: I love it! Ook mooi dat we 56 km in een gemiddelde van precies 30 km/u hebben gereden. Is in februari helemaal niet verkeerd. Heen met wind mee lekker kletsend naast elkaar. Terug kop over kop.

zondag 17/2: duurloopje
Kane naar vriend Abel in Diepenveen (bij Deventer) gebracht, doorgereden naar Haaksbergen, naar Liesbeth en Mimi. Daar bleven José en kik een nachtje slapen. Aan het einde van de middag had ik even de tijd om in de prachtige omgeving een stukje te rennen: 9 km in 39 minuten. Dat ging prima met de achillespees. Vóór het rennen wel gevoeld, maar tijdens het rennen niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten