Pagina's

maandag 29 april 2013

Happy runner

Gisteren een (wat hardlopen betreft) rustdag heeft me goed gedaan.
Vandaag heb ik lekker en nagenoeg zonder last kunnen lopen. Ik werd er helemaal blij van. Ook al omdat het prachtig loopweer was. Vandaag was ik "The Happy Runner"!
José en ik zouden bij haar broer in Castricum eten en dat betekende voor mij een hardlooptochtje door de duinen en de polder, over de Noordermaatweg, naar Castricum en bij Josés broer lekker even in bad!
Ik heb, met een omweg, 14,5 km in 1.06.04 gelopen (gemiddeld dus ruim 13 km/u).
Eerst 2 km ingelopen, toen versneld. De nadruk lag op het soepel en ontspannen lopen.. In de duinen wat gas terug genomen, om de achillespees zo min mogelijk te belasten (voor zover dat kan). De paden zijn daar niet egaal, het is bochtig en het gaat soms wat op en neer. Dan moet ik toch wat oppassen. Het laatste deel, door de polder, had ik de wind in de rug en kon ik in een lekker tempo doorlopen. Ik begon de achillespees toen wel wat voelen, maar niet meer dan dat. M'n knie helemaal niet gevoeld. Ik ben wel benieuwd of er morgen een reactie is. In ieder geval wordt er morgen niet gelopen door mij. Woensdag wil ik weer. Want nu wil ik wel een "Happy Runner" blijven, natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten