Pagina's

zondag 27 september 2015

2015 week 39

maandag
Duurloopje van 8,4 km in 36'26". In de stromende regen even naar Wijk aan Zee op en neer.

dinsdag
Uurtje spinning met Marco bij het Nova College. De les werd gegeven door Toon. De hele dag zag het ernaar uit dat het flink zou gaan regenen. En dus werd er binnen gefietst, op de spinningfiets. Was een lekker uurtje met flink wat klim- en sprintwerk.

woensdag
Tempoloop: een duurloop van 8,4 km in 36'54" met daarin een tempoblok van 5 km in 19'55".
Zie: http://joartrent.blogspot.nl/2015/09/tempoloop-van-5-km.html
Deze loop zorgt voor vertrouwen. Maar ... kijk uit! Nu niet té enthousiast worden.


donderdag
"Loop met het idee dat je de volgende dag wéér in staat bent om te kunnen rennen." Dat zinnetje zat gisteren tijdens het lopen in m'n hoofd. Vandaag kon ik middels een rustig kort duurloopje nagaan of ik me er gisteren rennend werkelijk aan had gehouden. De benen voelden goed. Maar toch ging ik niet lopen. Ik had behoefte aan een rustdag. Even lekker een avondje lezen. Ik ben begonnen aan deel 3 van de prachtige Century trilogie van Ken Follett. Deel 1 ging over WO 1, deel 2 over WO 2 en deel 3 gaat over de Koude oorlog.

vrijdag
Toen ik uit school thuis kwam, was ik bekaf. Ik had geen zin meer om te gaan rennen. En omdat Kane geen trainen had, hoefde ik de deur niet meer uit. En dus besloot ik om 's verder te gaan in m'n boek. Weer een rustdag dus.

zaterdag
's Morgens heeft Kane gevoetbald en daarna kon ik m'n rondje gaan rennen. Het werd een lekker duurloopje van >9km in 40'. Temperatuur was goed en het herfstzonnetje maakte het zelfs héérlijk!
Zie: https://www.strava.com/activities/400377546.
Om 12:00 uur was ik weer thuis. 's Avonds met Jacco gekeken hoe de mannen van AZ door de wei renden: tegen Heracles. Viel niet tegen: 3-1 overwinning voor de mannen uit Alkmaar.

zondag
Kane en Jort 'tegen' elkaar
's Ochtends had Kane techniektraining bij Odin. Samen met z'n neven Jort en Lars. Georganiseerd door http://sportstars.nl/. Heel leuk. De mannen leren er van alles. Met voornamelijk aandacht voor techniek en souplesse en oefenvormen toepassen in partijsituaties. Conform de Wiel Coerver methode. Daar houd ik van.
Zie: http://joartrent.blogspot.nl/2014/08/jeugdtrainer.html. Als kind heb ik middels de Wiel Coerver oefeningen veel geleerd op voetbalgebied. Als jeugdtrainer kan ik het jonge voetballers leren. Zeker omdat ik ook nog eens groepsleerkracht ben en gewend ben om dagelijks met een groep kinderen te werken. Zóó jammer dus dat aan de samenwerking tussen de Kennemers en mij een einde is gekomen.
Zie: http://joartrent.blogspot.nl/2015/09/en-nu.html.
Vanmorgen ging ik natuurlijk kijken bij de techniektraining, waardoor ik niet onverhard kon mtb-en. Dat mag namelijk alleen 's morgens tot 10:30 uur.
Na de training van Kane naar huis: eten, boodschappen doen en ... naar de manege. Robin had namelijk een wedstrijd paardrijden en ook dáár mocht ik als belangstellende vader niet ontbreken, hè! Tja, en dáárna had ik geen zin meer om er wéér uit te gaan. Oftewel: rustdag nummer 3 deze week.

Weekopbrengst week 39
- lopen:     26,0 km in 3 keer (gem.   8,7 km/x)
- fietsen:   30,0 km in 1 keer (gem. 30,0 km/x)


Status:
fitheidV
achillespezenV
kuitenV
linkerscheenbeenV
rechterknieV

Geen opmerkingen:

Een reactie posten