Pagina's

zondag 16 juli 2017

2017 week 28

vooraf
De laatste loodjes groep 8 worden voelbaar. De voorbereidingen voor de Anjelier Talenten Show en de afscheidsavond zijn zo goed als afgerond. Nu de avonden zelf nog. Morgen de Anjelier Talenten Show en maandag de afscheidsavond. Meestal is er in die periode iets minder ruimte om te sporten. Dat komt met mijn achillespeesblessure niet echt verkeerd uit. Hoe dan ook probeer ik deze week een paar keer te fietsen.

dinsdag: fietsen
Vanavond even een rondje met Cootje. We hadden allebei het idee om er een relaxt rondje van te maken. Dat lukte ... gedeeltelijk. Heen, met wind mee, hielden we er ons prima aan. Al kletsend trapten we richting Egmond. terug, met wind tegen, werd er wat strakker gereden. En natuurlijk moest er het toetje van de achtjes bij, hè. Vorige week (week-27) waren we blij dat we onder de 16 minuten doken. Vandaag ging de eerste in 16'48"(ruim een minuut langzamer dan de 15'44" van vorige week. Maar we werden dan ook gehinderd door groepen fietsers en hardlopers. De tweede ging (zonder enige hinder) in maar liefst 15'12", een nieuw record. En dus kwam er meteen een nieuw doel aan: onder de 15 minuten.
En ook vandaag gingen de ruim 50 km's in 30 km/u. We lijken wel in vorm, haha!
https://connect.garmin.com/modern/activity/1848659102

donderdag: rust
Nou ja ... rustdag. Eerder bijkomdag!
Bijkomen na een prachtige groep 8 dag!
Wat hebben de leerlingen er weer een prachtige show van gemaakt. En voor mij geldt: "iedere procent energie die ik erin heb gestoken, kreeg ik dubbel en dwars terug!"
Nu voel ik me moe, maar voldaan. Zin om te sporten heb ik even niet, maar dat is niet zo gek. Komt wel weer!


vrijdag, zaterdag, zondag
Ook deze dagen van de week niets gedaan. Vrijdag nog geen zin. Zaterdag geen tijd, omdat we de verjaardag van Kane vierden. Zondag niet helemaal fit.

weekoverzicht
Deze week was een heerlijke intensieve week. Het werken aan de Talenten Show was topsport bedrijven. Door de leerlingen en door ons groep 8 team. Dan vind ik het helemaal geen punt om minder te lopen en te fietsen. Daar zal ik na komende maandag echt weer meer tijd voor hebben.
Kijk maar naar de vergelijkbare week vorig jaar. Toen nog vlak voor de laatste 12 weken van m'n marathonschema. En ook vorig jaar vierden we in het weekend tussen de Show en de afscheidsavond in de verjaardag van Kane.
Mááár ... in deze week heb ik wel hééél weinig gedaan. Ik kan het me niet meer herinneren dat ik in één week slechts één keer de deur uit ben gegaan om te rennen of fietsen.
Gek genoeg heb ik er wel weer zin in. Ik kan me er op verheugen om na komende maandag de focus wat te verleggen: van school naar sport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten