Pagina's

zondag 20 augustus 2017

2017 week 33

Tijdens de vakantie lekker kunnen sporten. Ik kon me vooral op de fiets prima uitleven. Het lopen ging door een vervelende linker achillespees minder. Ik ga er vanuit dat dat ook een beetje het beeld van de komende week zal zijn.

maandag: fietsen
Zaterdag en zondag was ik toch nog wel moe van de autorit vanuit Frankrijk naar huis vrijdag. Vandaag had ik weer zin. En dus stapte ik op de fiets om even een rondje te trappen.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1916195443

woensdag: fietsen
Zóóó, hoe bedoel je fiets-flow!
Gisteren durfde ik het nog niet aan om te gaan rennen. Het weer was ook niet super, en dus werd het een lees-vakantie-dag. Ook leuk. Ik las het boek ga-toch-fietsen in één dag uit. Niet heel raar dat ik door het lezen van dat boek meteen op de fiets wilde stappen. vandaag dus. Met Marco. Hij was om 18.30 uur bij me voor een rondje Egmond van zo'n 55 km. Heen reden we heerlijk. Het weer was ideaal: 20 graden, sluimerbewolking en nauwelijks wind. Het hele kleine beetje wind hadden we heen in de rug en dus konden we 33 km per uur rijden. In Egmond stelde Marco voor om naar Bergen te rijden. Ik voelde me prima en ging erin mee. In Bergen kwamen we Sander Sinnige tegen en hij reed met ons mee terug. Met z'n drieën reden we kop over kop en het tempo bleef hoog. Thuis zag ik dat we 32,2 km per uur gemiddeld hadden gereden. Dat is een record op de mtb! En dat over een rondje van 71 km. Wow!
https://connect.garmin.com/modern/activity/1920292539


vrijdag: fietsen
Heerlijk ontspannen rondje gereden, ondanks de flinke wind. Van de beloofde regen trouwens niets gemerkt. Ik wilde vandaag en morgen een kort en relaxt rondje fietsen en zondag weer met Marco een rondje trappen. En dat zal (Marco kennende) wel weer volle bak gaan! En dus vandaag met een soepel molentje getrapt, lekker gepeddeld. Als het morgen ook zo gaat, zal ik zondag prima mee kunnen komen met Co!
En 's Avonds met Robin en Kane de James Bond film Casino Royale gekeken.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1923462463

zaterdag: fietsen op de Tacx
Vandaag de garage opgeruimd. dat betekende twéé keer met een volgeladen auto naar de vuilstort rijden. Met als gevolg dat er weer voldoende ruimte in de garage is om op de racefiets op de Tacx te trappen.
En aangezien het weer andaag niet super was, besloot ik daar vandaag meer eens mee te gaan starten. Het garageprogramma voor vanavond was:
in, 1'(p1'), 2'(p2'), 3'(p3'), 4'(p3'), 3'(p2'), 2'(p1'), 1', uit.
En al trappend zag ik hoe het buiten regende, haha!

zondag: fietsen
Rondje gefietst met Co. En, zoals verwacht kon ik aan de bak. Al gauw bleek dat Marco goede benen had en ik voelde toch dat het m'n derde rit in drie dagen was. Ik had wat volle benen. En dan stond er óók nog een flinke zuidwester! Joehoe!
Het kwam er op neer dat ik 95% van de rit achter Marco aan heb gereden. In m'n eentje had ik deze 55 km nooit in 30 km/uur gemiddeld kunnen trappen. Cootje dus wel!
Hoe dan ook is het een gegeven dat we langzaam maar zeker steeds harder gaan fietsen. En zoals Greg Lemond ooit zei: "It never gets easier, you just go faster!"
https://connect.garmin.com/modern/activity/1927590233

weekoverzicht
Het was een mooie fietsweek, met 239 km. Niet gek!
Ondanks de achillespeesklacht, sport ik niet minder. Slechts anders. En het fietsen is niet minder leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten