Pagina's

zondag 10 september 2017

2017 week 36

Weer aan het werk. Dat betekent minder tijd voor mezelf en dus passen en meten wat sporten betreft. Zeker in combinatie met het voetbaltrainen van Kane. Ook gaan Robin en José meer paardrijden en moet ik daar rekening mee houden. Maar ... waar een wil is, is een weg, hè! Komt vast en zeker goed!

dinsdag: duurloopje
"Gewoon" even een rondje in de buurt gelopen. Een half uurtje, niet langer. Want nog steeds geldt dat dát kan. Voorlopig ga ik daarin niet veel anders doen. "Gewoon" 2 à 3x per week een duurloopje van 30 à 40 minuten. En dat kan ik prima in een tempo van rond de 4'30"/km.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1960451617

woensdag: fietsen
Sinds dit schooljaar heb ik om de week op woensdag vrij. Maar ... vandaag niet. Toch was ik om 13.15 uur thuis. Op de woensdagen kan dat. Basisschool, hè! Robin zou pas om 19.00 uur thuis komen en Kane ging bij een vriendje spelen. En dus had ik een héééle middag voor mezelf. Van 13.30 tot 14.30 uur met Ravi gelopen en om 15.00 uur zat ik op m'n mtb! Ik reed de straat uit en het begon te regenen: heb ik 2 uur door regen en wind gereden. Gek genoeg vond ik het toch lekker gaan. Weer thuis was het douchen en koken en één voor één druppelden de anderen binnen. Kane en José aten met me mee, Robin had een BBQ op school. Na het eten gingen José en ik op pad: de tuinderijen en de polder in om foto's te maken. José moest voor haar fotografiecursus bijvoorbeeld een compositie met lijnen maken. Al met al een heerlijk dagje: het leek wel vakantie, haha!
Wat ook een positieve rol speelt, is dat ik de laatste dagen heel goed heb geslapen (en dat is de laatste tijd weleens anders geweest). Vanaf zondag lag ik elke dag om 22.00 uur op bed en om 06.30 uur ging de volgende ochtend de wekker. Hopelijk wordt dit een goed ritme.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1961861298

donderdag: fietsen op de Tacx
Na een dag werken en voetbaltrainen geven, toch nog even de garage in geweest:
25' in, 1', 2', 3', 5', 7' (p1'), 12' uit.
Was wel even verfrissend.

vrijdag: fietsen op de Tacx
Net als gisteren, uit het werk de garage in.
Omdat het buiten regende en ik toch even wilde fietsen:
30' in, 25' standaard, 23' weerstand, 12' uit.

zaterdag: fietsen
's Morgens was door hevige regenval de voetbalwedstrijd van Kane afgelast. José en Robin zouden een dagje in het oosten van het land zijn: Horse Event. Maar ook dat bas afgelast.
 Eigenlijk zou ik vandaag een rondje rennen. Maar ik had (mede door het slechte weer) niet zo'n zin. Wel had ik vanmiddag zin om even op de fiets te springen. Onder anderen doordat het weer beter was geworden en er zelfs af en toe een straaltje zonlicht te zien was. En dus heb ik een kort rondje van net geen anderhalf uur gereden. En het uitzicht was iets mooier dan dat van de afgelopen 2 dagen, haha!
https://connect.garmin.com/modern/activity/1967454024

zondag: fietsen
Vandaag voor de vijfde dag op rij op de fiets gezeten. Er stond een flinke wind, dus ik was blij dat Marco mee ging. Konden we mooi kop over kop rijden,
Gisteren heeft Alberto Contador op grootse wijze afscheid genomen van het profwielrennen. De 35-jarige Spanjaard (die vandaag zijn laatste officiële wedstrijd afwerkte) zegevierde na een knappe solo op de flanken van de Angliru. Dat was natuurlijk best motiverend voor mij vandaag. "Alberto, bedankt!"
https://connect.garmin.com/modern/activity/1969394892

weekoverzicht
Ondanks het drukke programma op school en op het voetbalveld, toch flink veel kunnen sporten. En zoals de laatste tijd een beetje gewoon is geworden: vooral veel op de fiets gezeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten