Pagina's

zondag 17 november 2013

Over Sinterklaas en mtb-en.

Vanmorgen een heerlijk rondje in de duinen gefietst. Bijna was het feest niet doorgegaan, omdat ik met José en de kinderen naar de Sinterklaasintocht in IJmuiden zou gaan.Daar komt de Sint per stoomboot aan, wel zo leuk.

En dus meldde ik me keurig netjes af bij Marco, Toon en Jacco. Alleen, ik kreeg van Jacco een foto als antwoord terug. Een foto van de intocht van Sinterklaas in IJmuiden!
Huh? ... Ah, nee toch! José en ik verkeerden in de veronderstelling dat de intocht zaterdag in Beverwijk was en zondag in IJmuiden, maar het was precies andersom!

Nou ja, dan maar naar de intocht in Beverwijk, niets aan te doen. Voor mij één voordeel: in Beverwijk was de intocht niet 's ochtends, maar 's middags, wat betekende dat ik tóch m'n rondje kon fietsen.

Om 8.15 uur vertrok ik met Toon en Jacco als vanouds vanaf de Patatoloog. Marco had gisteren al gefietst en reed niet mee.
Het was zacht, droog en windstil: ideaal om een rondje te trappen. Ik heb relaxed, ontspannen gereden. We hebben onderweg 3 stops gemaakt:
  • 1x om onderstaande foto te kunnen maken (Jacco dan)
  • 1x omdat Jacco viel (ik riep dat ik geen fototoestel bij me had)
  • 1x omdat ik onderuit ging (boontje komt om z'n loontje, maar Jacco was te laat met zijn camera).

Daar waren ze weer, hoor, de Exmoor pony's!
Ik kwam thuis met 46 km op de teller (in 2 uur en 9 minuten). Snel douchen en wat eten en ... hup ... naar de Breestraat. Op naar Sinterklaas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten