Pagina's

zondag 18 juni 2017

2017 week 24

vooraf
Helaas kreeg ik vorige week wat last van m'n linker achillespees. Daardoor in het weekend 2x gefietst. Deze week weet ik niet zo goed wat de status is. Ik zie wel.

maandag: fietsen
Met Marco een rondje gefietst. Hoe ging het? Volgens mij prima. Ik merkte dat ik 3 dagen achter elkaar op de fiets zat en dat Marco tegenwoordig heel sterk trapt, maar toch weer mooi 44 km gereden met een gemiddelde van precies 30 km/u. Iets wat ik in m'n eentje never nooit niet had gered! Vroeger wel, maar resultaten behaald in het verleden tellen niet meer, hè!
https://connect.garmin.com/modern/activity/1793622347

dinsdag: rust
Ook vandaag ging ik niet hardlopen. De achillespees is nog steeds gevoelig en ik wil niet weer een blessure hebben die me weken/maanden aan de kant houdt. Dus vanavond was een rustavond.

woensdag: fietsen
Prachtig weer om te sporten: dus tijd voor een rondje met Marco. En dat ging prima. Was wat mij betreft het beste rondje van het jaar. Ik kon ouderwets kopwerk doen. En weer bijna 30 km/uur weten te trappen.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1799340093

vrijdag: fietsen
Weer was het waanzinnig mooi weer. En dus ging ik weer een rondje fietsen. Het ging net zo lekker en goed als woensdag. Alleen reed ik nu in mijn eentje.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1801165554

zondag: fietsen
Een weekend met prachtig weer. Rennen gaat nog niet, maar fietsen des te beter. Ook vandaag weer een lekker rondje. Na afloop van een dagje strand.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1805152316

weekoverzicht
Nou ... ik kan deze week met recht een (ouderwetse) fietsweek noemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten