Pagina's

zondag 17 december 2017

2017 week 50

maandag: rust
Vandaag was het de gehele dag aan het sneeuwen: van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Het leverde een pak sneeuw van zeker 15 cm op. Zo mooi.
Uit school een stukje met Ravi gelopen en verder heb ik niet veel gedaan. Buiten fietsen was niet te doen en in de garage trappen had ik geen zin in.

dinsdag: fietsen
Vandaag was ik vrij. Voor de tweede keer ging het basisonderwijs in staking en ook onze school bleef dicht. En dus was ik al om 9.00u met José aan de wandel: met Ravi naar Wijk aan Zee: heerlijk lopen door de duinen en over het strand. Het weer en de omgeving waren prachtig. De lucht was blauw met hier en daar war dreigende wolken en het landschap was nog steeds prachtig wit.
Na de wandeling reden we naar Wormer, om daar een glazen bak te kopen voor de hamster van Robin. En ook onderweg zagen we dat de weilanden nog prachtig wit waren. Ik kreeg meteen zin om te gaan fietsen.
In de Wormer reden we naar een flatgebouw, dat nog geen 100 meter van Piet de Wit (de winkel waar ik vorige week m'n nieuwe fiets had besteld) vandaan lag. We moesten 3 hoog zijn. Ik ben nog nóóóóit in een huis geweest waar het zóóó verschrikkelijk stonk! Na 2 tellen ben ik het huis uit gevlucht met kotsneigingen. En toen we later in de auto zaten, trok m'n maag nog samen. Uiteraard kon ik het niet laten om even bij Piet de Wit langs te gaan, om ik José m'n nieuwe fiets laten zien. En 's Middags? Nou, toen had ik mooi de tijd om een rondje te gaan trappen. De meeste wegen en fietspaden waren sneeuwvrij gemaakt. Dat zorgde ervoor dat het fietsen goed te doen was. Toch heb ik rustig aan gedaan, omdat het zeker in de bochten af en toe vrij glad was en er ook op bepaalde stukken nog wél sneeuw lag. Hoe dan ook was het even lekker en leuk om door het witte land te rijden.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2376837577

woensdag: Tacx
Géén vrije dag. Maar na een werkochtend, toch een relaxte middag gehad en 's avonds had ik wel weer zin om even een uurtje de garage in te gaan. Nee, géén vluchtgedrag, haha.
Tacx 86' (4*8' weerstand (p=2')).

zaterdag: fietsen
Kane moest om 8.30u spelen. En om 15.00u moesten we bij Rina zijn. Ze is vandaag 40 geworden. Daartussen zat dus "fietsruimte". Het was ontzettend smerig weer met regen, hagel, wind (en soms ook zon) en dus was het een kwestie van vermannen en gaan. Op karakter, haha! Het fietsen ging niet eens verkeerd.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2382239288

zondag: fietsen rust
Vanmorgen hebben we heerlijk rustig aan gedaan. Om 10.00u gingen we met z'n allen ontbijten en een uurtje later met de hond wandelen. Daarna moesten we ons meteen omkleden, omdat we om 12.45u bij Brafoer hadden afgesproken. Als verrassing voor het feit dat Rina gisteren 40 is geworden, gingen we gezellig lunchen met "de Knollies". Ook Jeff, Joyce, Lynn en Jill waren erbij.
Lunchen bij Brafoer ivm verjaardag Rina. En omdat we bij de lunch een heerlijk biertje bestelden, werd het daarna niets meer met de plannen om nog te gaan fietsen. Ook goed, ging ik met José film kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten