Pagina's

zondag 24 december 2017

2017 week 51

maandag: Tacx
Omdat ik gisteren niet heb gefietst, wilde ik vandaag even een uurtje de garage in.
Op de Tacx: 84' (3*12' weerstand (p=2')).

dinsdag: rust Tacx
Vandaag zou ik trainen geven bij Dem, als invaller voor Jonathan: de laatste keer voor de winterstop. Maar gisteravond kreeg ik een bericht van Dem: er mag niet meer getraind worden. Oftewel, het is winterstop. Daardoor kon ik vanmiddag uit school even een uurtje "rammen" in de garage: heerlijk.
Tacx 60' (20' weerstand).

woensdag: fietsen
De voorspellingen waren goed: het zou vandaag droog blijven.
Maar ik heb tóch wéér met smerig weer gefietst. Bweh. Het regende niet echt, maar de motregen zorgde vooral voor plassen en opspattend water. Daardoor zaten m'n fiets en ik van top tot teen onder de modder. Toch ging het fietsen best lekker.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2388583247

donderdag, vrijdag en zaterdag: rust
Dat ik maandag, dinsdag en woensdag op de fiets heb gezeten, was niet voor niets. Ik vermoedde al dat ik er donderdag, vrijdag en zaterdag niet aan toe zou komen. En dat bleek. Donderdag kerstdiner op school, vrijdag boodschappen doen voor Kerst en zaterdag zat propvol (oa met de verjaardagen van Willy en Lous). Zaterdagavond werd het gourmetten in Castricum.

zondag: fietsen
Vanmorgen een bosrondje met Marco gereden. Even de knoflook- en wijnsmaak van gisteravond wegwerken, haha. Het was een wat moeizaam rondje en het was super-druk in het bos. Dat laatste kwam door een georganiseerde tocht, waar 100-en mtb-ers op af waren gekomen. Onder die mensen waren er behoorlijk wat die maar wat deden (zoals niet rechts aanhouden), waardoor we geregeld moesten stoppen en afstappen. Co reed ook nog lek. Nou ja, het tweede deel reden we maar over de weg, door de wind, naar huis.
En verder is het vanavond kerstavond.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2394037065

Geen opmerkingen:

Een reactie posten