Pagina's

vrijdag 11 mei 2018

2018 week 19: #8000km

vooraf
Bij aanvang van deze week staat m'n record jaartotaalfietsen op 7831 km. Dat betekent dat ik deze week de 8000 km op jaarbasis hoogstwaarschijnlijk ga halen. Dat is mijn doel deze week. Het belooft een week met mooi weer te worden. Tot en met woensdag zelfs zomers warm. Na woensdag zakt de temperatuur tot onder de 20 graden, maar blijft de kans op zon vrij groot en de kans op regen vrij klein. Een ideale week om flink buiten te kunnen zijn dus.


maandag: duurloopje rondje op de mtb
Deze week wordt de zolderkamer van Robin verbouwd. Onze topper Marco begon vandaag. Na wat helpen tillen, wilde hij mij vooral weg hebben, haha! En dus zou ik met Kane een rondje gaan fietsen. Robin en José waren samen op pad. Maar, Kane ging op het laatste moment met de Knollies mee naar het Uitgeestermeer. Nahhh. Stond ik er alleen voor. Dus ging ik op de mtb óók naar het Uitgeestermeer. Daar gezellig met Rina gezeten. De jongens waren heerlijk aan het spelen. José kwam ook nog even langs met Ravi (en verse koffie). Na 2 uurtjes stapte ik weer op de fiets voor deel 2.
Heen:  https://connect.garmin.com/modern/activity/2680357551
Terug: https://connect.garmin.com/modern/activity/2680697108

dinsdag: rondje op de racefiets
Vanmorgen heb ik Kane weggebracht naar Abel. Tot halverwege. Na een uurtje rijden waren we bij de Ikea in Amersfoort. Daar pikten Abel en zijn moeder Kane op en reden zij verder. En ik ging weer naar huis. Ik was met de auto van Rina, omdat José onze auto mee had naar het werk. 's Middags bracht ik de auto naar Rina terug en ging ik rennend naar huis. Met 26 graden was het tropisch warm!
's Avonds zou ik gaan fietsen met Marco. Het rennen kwam er als het ware extra bij. In het eerste uur merkte ik nog wel dat ik had gerend, maar daarna ging het steeds beter. Marco was in goede doen en ik kon heen slechts volgen. Terug raakte ik beter in vorm en reed ik meer op kop. Uiteindelijk goed verdeeld zo! Het was een prachtige ronde met schitterend weer. Mooier kan fietsen in Noord Holland niet worden!
Rennen: https://connect.garmin.com/modern/activity/2683015725
Fietsen: https://connect.garmin.com/modern/activity/2684006399

woensdag: duurloopje rust
Vanmorgen gingen Robin en ik op pad om een speurtocht voor het kamp van groep 8 uitzetten. Na afloop gingen we lunchen bij Johanna's Hof. Zo gezellig samen! 's Middags ben ik met Ravi weggeweest. En toen ik terug was, had ik geen zin meer om nóg een keer de deur uit te gaan. Zeker niet omdat ik 's avonds 'n biertje ging drinken met de Beverbikers en er dus wéér uit moest. We hadden om 20.00u bij Mark afgesproken. Het werd een avondje slap ouwehoeren over werk, gezin, sport en dan met name fietsen. Het was een gezellige avond!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2685363281

donderdag: duurloopje
Toen we wakker werden, regende het. Als ik al zin had om te gaan fietsen, was het bij het horen van het tikken van de regen weg. Na gisteravond "bieren" met de Beverbikers, was een ochtend rustig aan doen ook best welkom. Met José naar het tuincentrum geweest: moederdagcadeautjes voor zondag kopen. Daarna boodschappen doen: ook alvast voor zondag. 's Middags had ik weer wat energie om een rondje te gaan rennen. Daarna gingen José en ik naar Deventer om Kane op te halen.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2688362893

vrijdag: rondje op de racefiets
Om 8.30u haalde Co me op voor een rondje op de racefiets. Naar de Berenkuil in Schoorl en weer terug. Het was prachtig fietsweer. Zonnig, maar niet zo heel warm. Wel stond er een gemeen windje. Of lag dat aan mij? Waarschijnlijk wel, want ik was wat moe. Dat kwam vooral door de autorit van gisteravond. Dus in een wat lager tempo getrapt. Ter vergelijking: dinsdag reden we 80 km met 32,7 km/u en vandaag reden we 70 km met 29,7 km/u. Mááár ... met deze rit heb ik de 8000 km grens beslecht.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2690348193

zaterdag: rondje op de racefiets
Vanavond een heerlijk rondje op de racefiets gereden met Marco en Mark.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2694278074

zondagduurloopje
Moederdag. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Zo ook de verjaardag van José. Donderdag is ze jarig, maar vandaag kwam beter uit. Tussen alle bedrijven door (van voorbereiden tot vieren) toch een gaatje gevonden om even een half uurtje te rennen.
O ja ... en ik heb een nieuw setje fietskleding besteld!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2695978493

weekoverzicht
Een prachtige week, met zomers weer. Lekker gesport, maar niet eens super veel. Voorheen was het altijd zo dat ik tijdens een vakantie meer kon sporten dan tijdens een werkweek. Niet zo heel raar, natuurlijk. Maar in 2018 sport ik zó vaak, dat het nauwelijks verschil maakt. Deze week was net als andere 2018-weken een prima sportweek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten