Pagina's

zaterdag 27 juni 2015

Goed, beter, best

Het gaat goed, beter, best.
De afgelopen tijd (een week of 9 al) sport ik 5x in de week. Meestal 3x lopen en 2x fietsen, soms is dit andersom. Deze week is zo'n 'andersomweek'. 

Morgen is de Marquetteloop. Tot vandaag had ik 2x gefietst en 1x gelopen. En vanmiddag had ik zin in rennen. Dus ging ik dat doen. En morgen de Marquetteloop dan? Tja ... jammer dan. Ik had vanmiddag zin in rennen en dacht: "nu = nu!" Dat kan en mag wanneer niets moet.
En omdat ik vandaag heb gelopen, ga ik dat morgen niet nogmaals doen. Want één ding werkt namelijk heel goed in deze prima periode: de afwisseling tussen lopen en fietsen. Ik heb geen 2 dagen achter elkaar gelopen en ook geen 2 dagen achter elkaar gefietst. En dat ga ik nu ook niet doen: daarom morgen dus geen Marquetteloop.
Jammer? Nee. Ik merk dat het me niet veel boeit. Hoezo? Nou, omdat ik zin heb om morgen te gaan fietsen! Het wordt morgenochtend m'n 3e off road rondje van deze week. Maandag en woensdag was ik vrij en kon ik heerlijk crossen in de bossen.

By the way, hoe staat 't ervoor in juni? Zijn er nog cijfertjes? Ja:
- lopen:    113,9 km in 11 keer (gem 10,4 km/x)
- fietsen:   505,1 km in  8 keer (gem 63,1 km/x)




3 opmerkingen:

  1. He Johan, gaat lekker zo man. Maar niet zo veel inspriratie meer om te schrijven? Lees je verhalen graag hoor, dus mocht de inspiratie weer terug komen, haha...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. O, vast wel.
      Maar bij de trainingsrondjes is het een beetje 'meer van hetzelfde'. Heerlijk om te doen, maar er valt niet zo veel over te melden. :)

      Verwijderen