Pagina's

zondag 3 juni 2018

2018 week 22: #kamp

vooraf
Het beloofde een intensieve rustweek te worden: schoolkamp.

maandag: duurloopje
Met mooi weer zijn we op schoolkamp gegaan. Speurtocht, Stratego, aankomst, slaapkamers inrichten, buiten spelen, Chinees eten, enzovoort. 's Avonds heb ik met collega Kim even een kort rondje gelopen.  Daar kikkerde ik helemaal van op: superfit kwam ik weer terug. Klaar voor de pyjamaparty!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2734490195

dinsdag: duurloopje
Outdoor Games bij de Hoornse Vaart en ook zwemmen daar: dagvullend programma.
Om 16.00u waren we terug op het kampterrein. Omdat we om 18.00 pannenkoeken gingen eten, konden de kinderen nog spelen en ik weer even rennen. 's Avonds Casinoavond. Leuk allemaal! Eenmaal in de boerderij aan het spellen geslagen, barstte een noodweer met flinke onweer los. Wat hebben we dus een mazzel gehad!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2736146316

woensdag: rust
Relaxdag. Iedereen kon uitslapen (tot 7.30u, haha). Spelen op het kampterrein, tosti's eten, Renspel, slagbal, enzovoort. Om 16.30u uit eten in de pizzeria. 's Avonds Bonteavond! Wééér zo leuk! En werd er tussen de bedrijven door nog gerend? Nee, vandaag niet.

donderdag: duurloopje
Vertrekdag. Een spannende terugreis met afwisselend zon en regen met onweer. Geen tussenstop op het strand in Castricum. Thuis uiteraard bijkomen: even een middagtukkie! 's Avonds ben ik toch een rondje gaan rennen. Het was inmiddels prachtig weer en ik had gewoon even zin! En net als maandag en dinsdag leverde het rondje rennen me weer energie op. Zo werkt het hardlopen dus als een batterijoplader!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2741822461

vrijdag: rondje op de racefiets
Vanmorgen lekker uitgeslapen, tot 9.00u. Was even nodig. Niet té lang, want om 10.30u zat ik op de fiets met Marco. Of beter gezegd: áchter Marco. En achter Marco kon ik aardig meedraaien, maar méér zat er vandaag niet in. Geen punt, dat wist ik natuurlijk wel. Daarom was ik blij dat Co mee was. Toch even ruim anderhalf uur getrapt. Heerlijk rustgevend!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2743022194

zaterdag: duurloopje
Oeps ... vanmorgen een nieuwe racefiets gekocht! Ik speelde al een tijdje met het idee, zeker nu ik zo vaak fiets. Mijn huidige racefiets is eigenlijk altijd al een maatje te groot geweest, vandaar. Bovendien is het een fiets uit 2001 en na 17 jaar is ie echt wel aan vervanging toe. Bij Presto zag ik de prachtige Stevens Izoard Pro 2018. Op internet vond ik dezelfde fiets, maar dan uit 2017. En wat maakt dat voor verschil? Nou, vooral de prijs! Bij Presto gaven ze vanmorgen aan dat ze de 2017 versie voor me wilden bestellen. Volgende week kan ik 'm ophalen! De Koga gaat dan voor vast op de Tacx en als Kane groot genoeg is, kan hij er wellicht nog op fietsen. Ik vond het nog best wel "een dingetje", hoor. Ik heb nog niet zo lang geleden ook al een nieuwe mtb gekocht en nu wéér een nieuwe fiets! Ik hoop met beide fietsen zo'n 10 jaar te kunnen doen. En als ik dat vertaal in afschrijving, dan valt het nog enigszins mee (houd ik mezelf maar voor, hahaha). Ook heb ik vandaag nog gesport: een rondje gerend. Het werd een duurloopje dat steeds beter, gemakkelijker, soepeler en sneller ging: spontaan progressief gelopen. Dat zijn de lekkere rondjes!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2746736477

zondag: ronde op de racefiets
Ronde op de racefiets met Sjoerd en Mark. Mooie route van Sjoerd. Het ging nog niet helemaal super, maar een stuk beter dan afgelopen vrijdag. Met z'n drieën ruim 100 km lang kop over kop kunnen rijden met een gemiddelde van 31,7 km/u. Niet gek. Met een gaaf stukje over de Munnikenweg bij Alkmaar: een kasseienstrook van ruim een kilometer. Alsof we Parijs Roubaix reden!
https://connect.garmin.com/modern/activity/2747985547

weekoverzicht
Ik heb nog nooit zoveel gesport tijdens een kampweek als deze week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten