Pagina's

zondag 18 augustus 2019

USA-reis terugblik


De "minnen":
De enkel van Kane, waardoor we in Yosemite niet de trails naar keuze konden lopen. De drukte/gekte in LA. Waarom juist daar 3 overnachtingen? De verkeerd gekozen wandeling in Zion. Liever hadden we de wandeling langs en door de rivier gedaan. Slechts één overnachting in oa Zion en Page. Grand Junction: niet veel aan. De camper die steeds meer ging rammelen (uiteindelijk kwam zelfs de koelkast met vriezer er bovenop los van de muur). En natuurlijk de terugreis met de vertraging en de niet meegekomen bagage.

De "plussen":
Op bezoek bij Robert en zijn familie, het weerzien met Francisca, San Francisco (aan de kust), Yosemite (ondanks de enkel van Kane) , Highway 1 (met oa walvis spotten per boot [zonder mij dan] 17 Miles Drive en Santa Barbara), de mini in LA, Joshua Tree, Grand Canyon (met oa Desert View Drive), Oatman aan Route 66, Lake Powell, Antelope tour, Bryce, Capitol Reef, Arches, raften, de camper lifestyle, alles verliep vlot en relaxt (ondanks de vele waarschuwingen voor topdrukte), rennen in de USA, de vele vriendelijke mensen. Het laatste dagje Denver.

Ik heb alles gereden. Daar zijn R&K het noet mee eens. José heeft de camper op een van de campings één keer een meter naar achteren "gereden", omdat we net iets te ver van de paal met water en elektra stonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten