Pagina's

zondag 12 november 2017

2017 week 45

Het schiet niet op met de rechterknie. Vorige week dacht ik een beginnetje te kunnen maken, maar een volle week verder lijkt de knie daar nog steeds niet van te zijn hersteld. Deze week dan maar geen hardlopen. Niks comeback! Eerlijk gezegd ben ik daar ook niet zo veel mee bezig. De focus ligt momenteel zó op het fietsen, dat ik het hardlopen niet mis. Gelukkig maar. Vooral het fietsen samen met Marco vind ik heerlijk. Lekker kop over kop "rammen"! Ruim 10 jaar geleden deden we dat ook. Toen ook geregeld met z'n drieën, met Han erbij. En juist Han zat gistermiddag op het verjaardagsfeestje van Marco te vertellen dat hij weer een racefiets had gekocht en aan het fietsen geslagen is. Vanaf het voorjaar sluit hij graag bij ons aan. Leuk!

maandag: rust
Ik had gehoopt vandaag, net als vorige week, kort te kunnen rennen. Maar helaas.

dinsdag: fietsen
Ik was van plan om weer eens bij collega Toon te gaan spinnen. Samen met een andere collega, Maarten (die ik ook al zo 'gek' heb gekregen om bij av Dem op de baan te gaan trainen). En met Marco. Maar door het plotselinge mooie heldere weer, werd buiten fietsen opeens een optie. En dus was Marco om 18.00u bij me voor een mooi rondje door de polder met onze "bouwlampen". Ik had wat zware benen en Marco fietste daarentegen juist wat sterker. Daar waar ik zondag Marco in de sprint op de brug nog nipt voor kon blijven, kon ik nu niet eens mee toen hij aanzette. En dat terwijl hij ook nog eens meer kopwerk heeft gedaan dan ik. Toch heb ik lekker gefietst in de frisse en heldere buitenlucht.
https://connect.garmin.com/modern/activity/2314977664

woensdag: fietsen rust
's Avonds heeft Robin een theateruitvoering op school en dus 'moest' ik 's middags een rondje fietsen als ik daar behoefte aan zou hebben. Maar toen ik uit school thuis kwam, had ik behoefte aan even lekker niets doen. Daar heb ik heerlijk aan toegegeven. En 's avonds hebben we genoten van Robin en de andere brugklassers van het Kennemer College op het toneel.

donderdag: Tacx
Doordat ik nog steeds niet kan hardlopen, een rondje trappen op de Tacx in de garage: 90 minuten met daarin 8x 5 minuten weerstand (met pauzes van 3 minuten): 90' (8*5' (p3')). En dat ging heerlijk. Het laatste weerstandsblok van 5 minuten werden er zelfs 10, waarvan er 4 met nóg wat meer weerstand gingen.

vrijdag: rust
High beer Frank.

zaterdag: fietsen rust
Gisteravond was het super gezellig. Met de mannen van Project2uur59 de verjaardag van Frank gevierd in Jack's bier café in Heemskerk. Het was zó gezellig, dat ik pas om 0.30u thuiskwam en vandaag geen zin meer had om nog te fietsen.

zondag: Tacx
Rondje op de weg werd een rondje trappen op de Tacx in de garage: 80 minuten met daarin 6x 6 minuten weerstand (met pauzes van 2 minuten): 80' (6*6' (p2')).
Waarom niet buiten? Vanwege het snertweer. De hele ochtend waren er korte, heftige buien. En 's middags waren José en ik weg. Vandaar.
Was evengoed even lekker, hoor!

weekoverzicht
Het hardlopen weer even geparkeerd. In de ijskast ermee! Uiteraard wel een paar keer op de fiets gezeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten