Pagina's

maandag 21 januari 2019

2019 week 04 #celebrateit


vooraf
Het niet plannen en lekker gaan sporten wanneer ik er zin in had, beviel me goed. "Go with the flow". Zeker in het weekend heb ik heerlijk van het fietsen kunnen genieten.
Enneh ... in het kader van "never change a winning team" ga ik vrolijk verder met het niet-plannen.

maandag 21/1: duurloopje
Lekker rondje om de Dorpsweide van Wijk aan Zee gelopen. Bijna thuis zelfs nog een stukje eraan vastgeplakt. Uiteindelijk 14 km en halverwege een stukje licht versneld.

dinsdag 22/1: duurloopje
Het was een echte winterdag. Het heeft vandaag gesneeuwd en het was toen ik de deur uit ging om een rondje te gaan rennen -2 graden. Rennen met een aantal mannen van Project2uur59: Jacco, Frank, Dave en Rowdy. Een gezelligheidsrondje: kletsen en o ja ... ook nog wat lopen, haha! En net als gisteren tot 14 km gekomen.

woensdag 23/1: duurloopje
Het begint bijna gewoonte te worden, haha! Even een duurloopje. Heerlijk om buiten te zijn. Na 2x 14 km, vanavond een rondje van 12 km. De reden wat al die duurloopjes betreft, is vooral het weer. Ik vind het geen weer om te fietsen. Sommige plekken op de weg zijn zóóó glad. En in fietsen op de Tacx in de garage had ik telkens geen zin. Nou, rennen dus, hè!

donderdag 24/1: duurloopje
Zóóó, vanavond 19 km gerend. Het thema van deze week is tweeledig: #rennen en #langzaam. Rennen en kletsen weer, met een paar mannen van Project2uur59: Jacco, Jeroen, Dave en Rowdy. En dan stap je lachend ruim anderhalf uur weg.

vrijdag 25/1: duurloopje
Het laat zich raden: het was een mooie dag om een stukje te gaan rennen. Wel was het wat waterkoud en was er wat motregen, maar verder was het heerlijk. Waar het motto van Frank altijd "harder" was, gold voor Jacco en mij vanmiddag: "zachter". Een lekker kletsrondje van toch weer 10 km.

zaterdag 26/1: duurloopje
En dat was nummer 6. Vanmiddag zou ik gaan fietsen met Marco en Mark, maar het werd 's avonds een rondje rennen. In de regen en wind. Hoppa, weer 11 km op de teller bijgeschreven.

zondag 27/1: 5*1000m (p=1000m)
Vanmiddag ging ik met Frank op pad. Frank had wel zin in een wisselduurloopje: 1000m snel, afgewisseld met 1000m langzaam. En ik mocht mee, haha! Heerlijk om weer te doen, die 1000-tjes. Ze gingen in 4'06", 4'01", 3'59", 3'54", 3'52". Na alle duurloopjes deze week, was even wat tempo's lopen echt lekker om te doen.

weekoverzicht
Wat een week, zeg. Sinds lange tijd helemaal niet gefietst, maar dat is ruimschoots gecompenseerd door het hardlopen: elke dag. In totaal zelfs 96 km bij elkaar gerend: dat zijn marathongetallen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten