Pagina's

maandag 14 januari 2019

2019 week 03 #noexpectations

vooraf
Geen plannen of verwachtingen voorafgaand aan deze week. Helemaal doelloos is het niet: gewoon lekker sporten als ik er zin in heb en om me goed & fit te voelen. Een prachtig doel.

maandag 14/1: duurloopje
Om 20.00u zou ik bij Dem zijn om Kane op te halen. Dit heb ik rennend gedaan. Kane naar huis gebracht en nog een stukje doorgerend. Heerlijk ruim 12 km gelopen.

dinsdag 15/1: fietsen
Vanavond even een lekker stukje gefietst. Alle weggetjes in de tuinderijen "opgeveegd". Het was prima fietsweer, met een aardig windje.

woensdag 16/1: duurloopje
Vanmorgen even met Jacco door de duinen gerend. Ontspannen en lekker wat bijgekletst.

donderdag en vrijdag: rust
Heerlijk toegegeven aan de behoefte om niets te doen aan sport. Gewoon lekker thuis voor de buis met José en de kinderen, boekje lezen, muziek luisteren. Lekker chill.

zaterdag 19/1: fietsen
Ook vanmorgen was lekker chill. Pas rond 11.00u ging ik met José boodschappen doen. Het weer was prachtig: blauwe lucht, zon, temperatuur rond het vriespunt en niet veel wind. Dus ... hup ... met de honden op pad. En daarna ging ik fietsen met Marco. Ik begon heel moeizaam. Marco hield duidelijk in. Ik was blij dat ik zijn wiel kon houden. En dat met de wind niet tegen. Maar voorbij Castricum merkte ik dat ik wat beter ging draaien. De terugweg ging duidelijk beter en ik kon zowaar kleine stukjes kop overnemen. Of ... Co liet het toe, haha!

zondag 20/1: fietsen
Rondje op de racer met Mark gereden. Lekker ontspannen naast elkaar 2,5 uur gekletst over van alles. Heerlijk. Het was echt een gevalletje ontspanning door inspanning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten