Pagina's

maandag 31 augustus 2020

2020 week 36 #mooieritten

maandag 31/8: fietsen (racefiets)
Vandaag was de laatste dag van augustus en dus de mogelijkheid voor nog één rit. Vandaag 60 km gereden in 29,9 km/u. Easy rider. Het was weer prachtig in de duinen. Augustus totaal is met de rit van vanavond erbij op 2065 km uitgekomen.

dinsdag 1/9: rustdag
Vanavond wel fietsen of niet? Dat was de vraag. Ik ben niet gegaan, omdat ik wat volle bovenbenen had en me wat vermoeid voelde. Liever morgenochtend op m'n vrije dag fris een langere ronde kunnen rijden.

woensdag 2/9: fietsen (racefiets)
Vrij! Dus ... fietsen maar! Een prachtige ronde gereden. Rondje Waterland: 111 km in 30,9 km/u. Volop zon en weinig wind. Echt een nazomer rit. en na de rustdag van gisteren zat ik lekker fris op de fiets. Was een goede keuze dus om gisteren niet te fietsen.

donderdag 3/9: fietsen (Tacx) 
Regen en wind. Daarom geen avondrondje met Co, maar op de Tacx in de garage: 33,4 km in 33,1 km/u. Even lekker een uurtje me in het zweet gewerkt.

vrijdag 4/9: rustdag
Rust, ivm de rit van morgenochtend. Vandaag kwam de door ons bestelde nieuwe steigerhouten tuinbank binnen. Ideale moment natuurlijk, zo op een fiets rustdag, hahaha.

zaterdag 5/9: fietsen (racefiets)
Vandaag een lange ronde met Eric gereden. En wat voor ronde. Om 6.00u ging de wekker. Een half uur later stapte ik uit bed. Voelde me niet 100% fit. Rustig aan de koffie en ontbijt. Om 8.00u had ik met Eric bij av Dem afgesproken. We reden naar Hoorn, door naar Enkhuizen En vervolgens Medemblik. Via de Westfriese omringdijk richting Schoorl. En vanaf daar terug naar huis: 173 km in 30,9 km/u. Tot Enkhuizen ging het heerlijk. we hadden de wind in de rug en er was een lekker zonnetje. van Enkhuizen naar Medemblik hadden we een gemeen windje schuin tegen en begon het ook flink te regenen. in Medemblik dan maar even koffie en appeltaart (met slagroom) naar binnen werken. Op de dijk hadden we de wind vol tegen. Soms kwamen we niet eens meer boven de 28 km per uur uit. Kop over kop hebben we alles op alles gezet. vanaf Schoorl reden langs de bosrand en hadden we de wind niet meer zo tegen. Gelukkig maar want ik was al flink stuk gegaan. Eenmaal thuis moest ik flink bijkomen. Denk dat dit mijn zwaarste ronde van het jaar was. Maar wel een hele mooie. Het harde werken zorgde voor een voldaan gevoel.

zondag 6/9: fietsen (mtb offroad/weg)
Afgesproken om een gravel rondje op de MTB vanuit Naarden te gaan rijden met Sjoerd en Marco. Gisterochtend werd ik al niet helemaal fit wakker. Vanmorgen (6.00u) was dat beter. Dat beloofde wat. En de benen? Die vielen me ook mee. Toen moest ik nog wel fietsen, hè. En dat ging super. Had nergens last van. Alleen met af en toe wat demarrages voelde ik mijn bovenbenen wel maar verder totaal niet. Kan een heel groot deel van de route op kop rijden. een fenomenaal mooi rondje met grote stukken over de prachtige in bloei staan de heide. Met koffie en appelgebak (wéér) in Lage Vuursche. We hebben 77 gereden in 24,1 km per uur. Mooie fiets weekend geworden zo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten