Pagina's

dinsdag 7 mei 2013

Faith

Vanavond een heerlijke baantraining gehad. Op het programma stond 5*800m (p=400m). De bedoeling was om een rondje van 400m in je 10 km tempo te lopen, dan een rondje (400m) zo'n 10 seconden sneller en daarna een rondje uitlopen.
Ik liep de 800-tjes in 2.49, 2.49, 2.44, 2.39, 2.39. Bij de laatste 3x ging het eerste rondje telkens in 85 seconden en het tweede rondje dus in 79, 79 en 74 seconden. En dat is voor mijn doen gewoon goed, hoor. Zeker gezien de afgelopen periode. En bij iedere pas dacht ik "natuurlijk" aan m'n linker achillespees. "Houdt ie het goed? Belast ik 'm niet teveel?" Maar het ging zó lekker en zó gemakkelijk en ik heb zó niets gevoeld en ik was en ben dus zó vrolijk!
En om met Johan Cruijff te spreken: "elk nadeel hep s'n voordeel!" Ik heb de laatste weken best rustig getraind en mede daardoor voel(de) ik me heel fris.
Ik heb nu zelfs vertrouwen in de DCD loop van aankomende zaterdag gekregen. En dus ook zin!
Even afwachten nog hoe de pees morgenochtend aanvoelt, maar ... ik heb nog 4 dagen om fit aan de start te verschijnen. Morgen een rustig duurloopje, donderdag fietsen met één van m'n fietsmaten (hoe leuk is dát trouwens weer!) en vrijdag rust. En zaterdag heb ik óók nog de hele dag, want de start is pas om 19.15 uur. Dan kan José met Kane en Robin nog net de start zien, voordat de kinderen naar bed moeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten