Pagina's

vrijdag 29 augustus 2014

agenda

Ik heb op http://www.hardloopkalender.nl/ een aantal wedstrijden aangevinkt, die voor mij interessant zijn om (eventueel) te gaan lopen. Voor de rest van dit kalenderjaar. Zo kan 2014 toch nog een heel aardig loopjaar worden.
De eerstvolgende wedstrijd is de 3e Warming Uploop. Na afgelopen woensdag is deze loop direct door mij gebombardeerd tot een van mijn favoriete lopen. Of ik meedoe, is afhankelijk van hoe fit ik me voel na het schoolkamp van komende week. Drie dagen later is er meteen weer een mogelijkheid: de Pierloop. De wedstrijd gaat over 15 km, maar meedoen aan de 8,2 km is ook een (serieuze) optie. De Pierloop vind ik altijd een leuke loop, maar m'n tijden zijn er nooit goed. Ik heb "dat kreng" nog nooit onder het uur gelopen. Dat zal door het stuk over het strand komen, denk ik. En daarna wordt het weer tijd om me te gaan richten op de Twiskemolenlopen. Met tussendoor nog andere leuke mogelijkheden.

- Op mijn lijstje staat dat de http://www.heemstedeloop.nl/ op di. 21 okt is, maar deze loop is op zo. 26 okt. 'n Béétje verwarrend.
- Op 12 okt, 7 dec en 27/28 dec staan telkens 2 wedstrijden. Ik weet nog niet helemaal voor welke wedstrijd ik dan zou willen gaan.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten