Pagina's

donderdag 14 augustus 2014

feestweek

Op uw plaatsen, één twee drie, start!
Vandaag was de harddraverij van Beverwijk. Dat was 'vroeger' vaste prik voor mij. Maar 'vroeger' is al zo'n 10 jaar geleden. De laatste keer dat ik er (met José) rondliep, hadden we Robin nog niet. En Robin wordt in oktober 9 jaar.
Wat deed ik vandaag dan tijdens de harddraverij? Allereerst het boeideel van de dakgoot schuren. Daarna het hout, waarmee ik met de buurman de dakgoot ga repareren, halen. Vervolgens weer verder schuren en daarna met José een broodje eten in de tuin. Tenslotte de boel afronden en opruimen en dan is het zo 16:00 uur, hoor.
En, o ja ... géén bier (zoals 'vroeger'), want er moest nog gelopen worden! Op de baan welteverstaan. Daar mocht ik vanavond weer renpaardje zijn: er wachtte ons een lekkere 12*400m met p=200m!
En hoe ging dat na zo'n dag klussen? Best aardig, al zeg ik het zelf! We waren met recht renpaarden, want het ging (voor ons doen) rap. Ik liep samen met Tristan en Frank (Erik liep in een aangepast tempo, omdat hij morgen een wedstrijd loopt) de 400-tjes in 1'21" gemiddeld per keer. De eerste ging iets langzamer (1'24" even inkomen) en de laatste iets sneller (1'17" omdat het de laatste was), maar verder ging het evenals dinsdag super-constant. En wat vond de trainer er van? Het mág wat minder snel van 'm en ... ei-gen-lijk heeft ie daar nog gelijk in ook! Tijdens de vorige 3 baantrainingen kon ik me heel goed beheersen. Maar vanavond ging het zó gemakkelijk, dat het dus structureel iets te snel ging. Het voelde gewoon goed, soepel en ontspannen. Ik heb echt heerlijk getraind!
Even terug naar de feestweek. Helemáál geen bier vandaag voor mij?
Nou ... nu dan, na het hardlopen. Ééntje, thuis op de bank. Proost!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten