Pagina's

woensdag 20 mei 2015

contract verlengd

Het voetbalseizoen zit er voor de Kennemers F5 op. De ene helft van de spelers gaat komend seizoen naar de E, de andere helft blijft nog een jaar in de F.
En ik? Ik heb besloten om ook komend seizoen bij het team van Kane betrokken te blijven. Ik heb m'n contract met een jaar verlengd, haha!

Het afgelopen seizoen heb ik als heel leuk ervaren. Wel intensief naast m'n gezin, m'n werk, m'n hardlopen en m'n fietsen, maar vooral heel leuk! Sowieso om op deze manier nauw betrokken te zijn bij het sporten van mijn zoon, maar ook omdat F5 uit zulke leuke jochies bestond! Als leerkracht ben ik gewend om met 11 en 12 jarigen om te gaan. Wat dat betreft zijn 7 en 8 jarigen echt wel klein, jong en speels. Maar ook (noem het maar) aandoenlijk!
Ik na een tegendoelpunt: "Jongens, als je wilt winnen, moet je ook verdedigen." Antwoord: "Ja, maar dat vinden we niet zo leuk!"
Ik: "Als je op doel schiet, doe dat dan met je binnenkant: dan kun je mikken." Antwoord: "Nee, met de punt gaat veel beter!"
"Johan, zag je mijn schot?" "Wat ben ik goed hè!" "Ik heb al goede skills hè!"
Maar het mooiste was misschien nog wel het juichen bij een doelpunt bij een 5-0 achterstand. Alsof de winnende goal tijdens de Champions League finale was gescoord!

Het doorgaan als trainer houdt wat sporten betreft in dat ik op woensdagavond en vrijdagavond waarschijnlijk niet kan fietsen, omdat ik vermoed dat deze avonden de trainingsavonden blijven. En zaterdagochtend is uiteraard 'wedstrijddag' voor de 'effies'. De fietsdagen blijven (in de zomermaanden) dus dinsdag, donderdag en zondag. En het lopen kan altijd wel ergens tussen gepropt worden. In principe verandert er dus niets. De grootste verandering zal zijn dat ik vanaf komend seizoen op woensdag weer ga werken. de afgelopen jaren was ik op de woensdagen vrij, ivm ouderschapsverlof. Maar da's nu klaar. Dat zal gerust wel even wennen worden, maar goed. Op zich is het ook wel weer lekker om gewoon full time m'n eigen klas te draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten