Pagina's

donderdag 28 mei 2015

It ain't over

Wat een rondje heb ik gisteren gefietst, zeg! Naar Schermerhorn. Keerpunt: de 4 molens op rij. Zie afbeelding: daarop zijn 2 van de 4 molens te zien. Het ging zo gemakkelijk. De benen voelden goed en op de racefiets lijk ik te vliegen. Op de mtb moet ik er behoorlijk voor werken en dat lijkt zich uit te betalen op de racefiets: 77 km in 31 km/u.
Onderweg merkte ik dat ik m'n helm was vergeten op te zetten. Doordat ik onder m'n helm altijd een bandana draag om het zweet tegen te houden (jaja, ik zweet als ik sport, haha), had ik er geen erg in. Door de bandana voelde het immers aan alsof ik iets op m'n hoofd had.
En ja hoor, dan kom je onderweg uitgerekend een vader van een leerling tegen die me er fijntjes op wijst. Zul je net zien.
https://www.strava.com/activities/313068563

En vanavond weer even een rondje gelopen. Man, man, wat gaat 't lekker. Ik kan soepel en ontspannen een lekker tempo draaien, zonder te forceren. Sterker nog, ik let totaal niet op snelheid. Ik geniet eigenlijk alleen maar. Van de blauwe lucht en de zon. Van de dieren onderweg, van de rust in de parkjes en de tuinderijen. Echt héérlijk. Ik voel me dan zó happy-de-peppie!
https://www.strava.com/activities/313701387

O ja, dinsdag had ik ook een rondje gelopen. Kort, maar krachtig. Ik was moe uit school gekomen en dan is het lopen meestal even lekker: even uitwaaien en weer wat opfrissen.
https://www.strava.com/activities/312431210

Tot nu toe is het weer een geslaagde (sport)week). And .. it ain't over yet.
Wat komt er nog meer? Nou ... ik bekijk het van dag tot dag. Morgen zie ik wel weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten