Pagina's

dinsdag 28 januari 2014

"nieuwe" lopers

Tjonge, vanavond een baantraining achter de rug waar ik zelfs moe van werd. En dat is lang geleden!
Het was een vrij zware training doordat er eigenlijk geen rustmomenten waren: 20x 400m. Waarvan afwisselend 10x snel en 10x rustiger. En rustiger is iets héél anders dan pauze. Pfff... 
Ik liep met Marco en Erik op en 2 "nieuwe" jongens. De snelle 400-tjes liepen we in gemiddeld 1'28" (@3'40”/km), de langzame  400-tjes in gemiddeld 1'59".
Het tempo tijdens de rustige 400-tjes was zó, dat ik er steeds moeilijker van kon bijkomen. De snelle 400-tjes gingen dan ook nog eens steeds vlotter. En tijdens de laatste series gingen de "nieuwe" lopers nog eens versnellen ook en moesten Marco, Erik en ik ze laten lopen!
Op die momenten merkte ik dat ik er nog lang niet ben. Maar, hé, ik ben op de weg terug!! Het was zeker een goede training richting aanstaande zondag. Het vertrouwen groeit!
En als de "nieuwe" jongens vaker komen, dan hebben we er weer een paar sterke lopers bij. En dat stimuleert natuurlijk alleen maar weer.

"En zo is dat, Pre!"

2 opmerkingen:

  1. Was een lekkere training Johan. En je loopt sterk voor de weinige trainingen die je gedaan hebt laatste tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben een lekker groepje, zo! Marco liep ook weer goed.
    Over mezelf ben heel tevreden. Maar het mooiste is dat ik na afloop (en de dag erna) geen last meer heb! Dat is natuurlijk een hoopvol gegeven richting toekomst!

    BeantwoordenVerwijderen