Pagina's

woensdag 8 januari 2014

m'n vrije woensdagochtend

Vanmorgen was een zwaar rondje op de mtb in de duinen.
http://www.trainingpeaks.com/av/PROAIP7FQEI6L4LQE4XUEQXNDY
Om 8.15 uur de kinderen naar school gebracht en meteen doorgereden. Ik wilde om 11.00 uur thuis zijn. Om de hond uit te laten en daarna de kinderen weer van school te halen. Strakke planning, maar het is allemaal prima gelukt!

Doordat het gisteren en vannacht had geregend, waren de paden blubberig. Verder is er een stuk in het bos waar flink gekapt wordt. De diverse zware auto's hebben de paden flink omgeploegd en daardoor zijn deze paden extra zwaar. En vanmorgen was dit "erger" dan de afgelopen periode het geval was.
Ook merkte ik dat ik wat zware benen had, waardoor ik een beetje aan het "harken" was.
(Gelukkig waren Toon, Marco en Jacco er niet bij, zodat ze mij niet hebben zien ploeteren, haha!)

Dus het was geen lekker rondje?
O, jawel, zeker weten! De modder, de plassen en de omgeploegde paden waren juist een uitdaging. M'n fiets en ik waren zóóó vies geworden, niet normaal meer. Ik zag er uit als Hennie Stamsnijder in zijn hoogtijdagen. Alleen ... dat is dan de eerste en tevens laatste overeenkomst met deze legende van het veldrijden .
Hennie Stamsnijder
En de zware benen? Ach, dat heb je weleens. Geen punt! Mezelf met sporten een beetje pijn doen heb ik altijd al heel gaaf gevonden. Dat geeft zo'n voldaan gevoel. Zeker na afloop, haha!

Nog even wat getalletjes:
km:      44,0
tijd:      2:08:44
gem.:    20,5 km/u. (minder goed dan tijdens de laatste weken).
♥ gem: 135 bpm (tegenover de 133 van de vorige 2 keren fietsen).
♥ max: 162 bpm


2 opmerkingen:

  1. toch wel jammer om die nieuwe fiets zo smerig te maken ik had hem maar binnen gezet en er alleen maar naar gekeken als ik jou was.
    groetjes Gé Sinnige

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, Gé! Dat wilde ik eerst ook doen. Maar dat hield ik niet lang vol en ben tóch maar naar buiten gegaan met de fiets!

      Verwijderen