Pagina's

zondag 23 maart 2014

vrijheid blijheid

Vandaag géén Vrijheid Blijheid, wél vrijheid blijheid.

Ik had met Marco en Erik afgesproken dat ik vanmorgen wellicht met ze mee zou lopen. Marco en Erik lopen 's zondags geregeld met de loopgroep Vrijheid Blijheid in de duinen. Aftrap om 09.00 uur bij de parkeerplaats bij Geversduin.

Maar ... ik merkte dat na de baantraining van afgelopen vrijdag m'n linker achillespees wat protesteerde en tegensputterde. En dus besloot ik om het vandaag bij een rustige duurloop te houden. Dat betekende vanmorgen gezellig met z'n allen ontbijten, daarna met vrouw en kinderen naar Wijk aan Zee om daar in het Paasdal een rondje met de hond te lopen. Vervolgens ging het hele spul met de auto naar huis en ging rennend. Ik liep naar de duinen, liep een groot deel van de oranje route en ging bij de Oudendijk de duinen weer uit om vanaf daar naar huis te lopen. Dit rondje geeft mij zo'n gevoel van vrijheid blijheid.

Bij thuiskomst had ik precies 15 km op de teller staan, in 1:16:00. Net geen 12 km per uur dus. Maar belangrijker: géén last.

Daarmee komt m'n weektotaal op 40 km in 3 loopbeurten. Géén 50 km en géén 4x dus deze week. Maar even een week iets minder is óók goed. Dat vertelde m'n achillespees me vrijdag en gisteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten